Moshi Moshi Mind | Komfortabelt kvindetøj | Køb online | Rue Birch

Moshi Moshi Mind

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Moshi Moshi Mind Bukser | Moshi Moshi Mind Kjoler

Gå på opdagelse i universet af Moshi Moshi Mind

Moshi Moshi Mind leverer smarte modeartikler på et mere bæredygtigt grundlag end de fleste andre mærker i modebranchen. De blev grundlagt på ideen om at skabe problemfrit og bæredygtigt tøj fra dag ét. Det gør de ved at fokusere på materialer og produktion, samt designe tøj, der kan bruges mere end få gange baseret på en trend.

På denne side kan du finde det bedste tøj fra Moshi Moshi Mind. Det er tøj til at have på i enhver situation, uanset om det er arbejde, fritid eller noget andet.

Skab en fantastisk garderobe med Moshi Moshi Mind

Moshi Moshi Mind er et tøjmærke, der ikke er baseret på at være trendy. Deres fokus er på tidløse tøjstykker, der vil gøre dig glad i mange år fremover.

I vores sortiment finder du ikke de nyeste farver og trends, der måske kun holder 2 uger, men derimod klassiske varer, der vil holde sig i stil. Du kan kombinere dine køb på kryds og tværs for at skabe et endnu mere stilfuldt look.

Moshi Moshi Mind kan med lethed kombineres med dit tøj i din eksisterende garderobe, og skaber en god base for forskellige kombinationer af outfits. Med nogle komfortable basics i forskellige stilarter i skabet, bliver det nemmere at skabe smukke looks. Af den grund kan du trygt købe Moshi Moshi Mind.

Moshi Moshi Mind når du skal dress up eller når du blot skal slappe af

Du finder mange grundlæggende, smukke varer i Moshi Moshi Mind-serien. Samtidig er der også mere unikke designs, som gør det muligt for dig at udfolde dig og personliggøre din stil.

Moshi Moshi Mind er forpligtet til at skabe stilfuldt og kvalitetstøj, der problemfrit kan gå fra arbejde til fritiden og til fest. Deres produktdesign er bygget ud fra ideen om, at dit tøj skal afspejle alle aspekter af dit liv. Moshi Moshi Mind giver dig mulighed for at dress up eller ned og skabe et look, der er perfekt til enhver lejlighed. Det gælder uanset om du skal bruge tøj til en vigtig forretningsmiddag, en aften i byen med dine bedste venner eller blot en hyggelig og afslappende dag.

Mix din nederdel fra Moshi Moshi Mind med en cool top, pæne stiletter og flotte smykker – på den måde vil du opnå et mere festligt look. Bær den samme nederdel med sneakers og en lækker chunky striktrøje for et ubesværet hverdagsoutfit. Med tøj fra Moshi Moshi Mind er mulighederne for kombinationer af tøj mange.

For dem, der ønsker komfortable og sikre kvalitetsprodukter

Hos Moshi Moshi Mind skal alt tøj være behageligt. De laver tøj, der vil føles godt at have på, og som passer til en afbalanceret livsstil. Målet er at skabe ro i en hektisk verden, og de gør deres bedste for at gøre det med velbehag.

Da mærket har et mål om at skabe behageligt tøj, er deres designproces altid fokuseret på at vælge materialer, der føles skønne at have på og som man vil elske at bære endnu mere. Når du køber bæredygtigt tøj, hjælper du med at reducere miljøbelastningen af din garderobe uden at skulle gå på kompromis med kvalitet eller stil.

Historien bag Moshi Moshi Mind

I 2006 blev det bæredygtige brand Moshi Moshi Mind grundlagt. Virksomheden blev grundlagt af af Stine Skjoldborg og Rikke Rasmussen.

En artikel på det tidspunkt konkluderede, at 72% af de adspurgte kvinder i undersøgelsen foretrækker noget blødt, når de kommer hjem fra arbejde, aftaler, ærinder osv.

Stine og Rikke erkendte behovet for en multifunktionel, uafhængig garderobe, der ville fungere til enhver situation – det var det, der fik dem til at skabe en garderobe, der kan bæres på kontoret, yoga, løbe ærinder og meget mere.

Moshi Moshi Mind blev skabt med en ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne føle sig inspirerede til at leve et mere afbalanceret liv, samt gøre påklædning enklere, så de har tid til at leve deres hverdag fuldt ud.

Konceptet handler om kvalitet og holdbare designs, som ikke blot er hurtigt overstået med en trend. Verdenen bevæger sig hurtigt, men Moshi Moshi Mind har sat sig for at skabe tidløse designs og inspirere kvinder med bevidste valg, og give en vis form for enkelhed til kvinderne.

Formålet med Moshi Moshi Mind er at skabe komfort, hvor bevægelse og blødhed er i fokus.

Moshi Moshi Mind