Libeco | Bæredygtigt Hør til Hjemmet | Køb online | Rue Birch

Viser 1–21 af 54 resultater

Libeco


LIBECO – BELIEVE IN LINEN

Belgisk håndværk siden 1858 – Find Danmarks største udvalg fra Libeco her hos RUE BIRCH

Eksklusiv vævet kvalitet & CO2 neutralt vævet hør. I Belgien findes noget af det fineste & det mest eksklusive hør. Materialet hør stammer fra en hørplante. Denne plante har gunstige forhold i Belgien for at gro.

Klima- og jordbundforhold er helt korrekte. Landbrugsproduktionen er miljøvenlig grundet det korrekte forhold og man slipper bl.a. for den resourcekrævende vanding. Resultatet er det fineste og blødeste hør, men lange fibre som giver den bedste kvalitet af boligtekstiler.

Det er denne kvalitet som Libeco har fremstillet deres tekstiler til boligen i igennem de sidste 150 år.

Deres tekstiler er certificeret med blandt andet “Masters og Linen” “Belgien Linen” samt den økologiske Gots Cetificering. Herudover er alle tekstiler i hør fremstillet bæredygtigt lokalt og CO2 neutralt ved hjælp af egen solenergi.

Libeco er leverandør både til kongehuset & mange celebraties rundt omkring i verden. De har blandt andet butik på 5th Avenue i New York hvor kun de ypperste kunder kommer.

Det er derfor med stor stolfhed at RUE BIRCH kan præsentere et stort udvalg af deres hørtekstiler til hjemmet i Danmark.

RUE BIRCH tilbyder Danmarks største stort udvalg af luksuriøse boligtekstiler i hør fra Libeco.Alle kvaliteter i sprød bæreygtigt hør med ekslusive detaljer og vævninger.

Du kan blandt andet finde viskestykker i hør med klassiske tern i så god kvalitet at de hverken fnuldrer på glasset & kan næsten ikke slides op.

Deres store pyntepuder i hør & uld er i tidsløst design. De har en tyndgde & blødhed som straks mærkes og behandles de korrekt er de holdbare i generationer.

RUE BIRCH har på webshoppen også et stort udvalg af mundservietter  & duge i tyk vasket hør som ikke krøller. Både duge og servietter i den sprøde hør er ekstra store og brede, kvaliteten i mundservietterne er enestående med deres fine vævninger.

THE BELGIAN TOWEL

Et af signaturprodukterne fra Libeco er deres “The Belgian Towel”. Dette er en helt særlig hørplaid, som også kan bruges som badehåndklæde og dug i en eksklusiv vævet kvalitet. Den findes i brune, beige, grå & dueblå farver.Plaiden i hør er dermed multifunktionel. Den er let og simpel at bruge, hørplaiden i naturlige farver varmer om vinteren og køler om sommeren på terassen.

Om sommeren kan du også med fordel tage den med på stranden og bruge det bæredygtige tæppe i hør som en fouta eller hamman håndklæde.

I køkken kategorien kan du også finde det eksklusive denim forklæde i vasket hør og bæredygtig kapok. Forklædet er udstyret med et smukt bindebånd i en støvet orange farve.

Til soveværelset fås det mest eksklusive sengelinned i ren hør på markedet. Kvaliteten på hørfibrene er uovertruffen, designet enkel og mængden af brugt hør pr. M2 er stor.

Du får altså sengesæt i tyk vævet hør i den bedste og mest eksklusive kvalitet. Sengelinned i hør som du ikke kan slide op. Sengelinned som patinerer smukt i farverne igennem årene og sengesæt som er bæredygtigt fremstillet i et materiale som forbedrer din søvnoplevelse. Hør er nemlig enestående at sove i. Ikke bare den sprøde og bløde fornemmelse der omsvøber kroppen, men den sugeevne og antibakterialle funktion som hør besidder hjælper din nattesøvn på vej så den bliver ikke mindre end enestående.

Håndklæder i hør har en forbedret sugeevne i forhold til håndklæder i bomuld. Den smukke serie med badehåndklæder og gæstehåndklæder i hør findes i en smuk beige farve.

Hørhåndklæderne  i luksuriøs og bæredygtig kvalitet besidder den sprødhed som kendetegner  hør. Du kan derfor bruge håndklæderne til peeling af din hud. Skrub hele din krop grundigt med de ekslusive hørhåndklæder og du vil dagligt kunne øge din blodcirkulation, udskille affaldsstoffer grundigt i kroppen  & i det hele taget øge dit velvære nemt og hurtigt i badet.

Libeco