Unikke Glas | Mundblæst Håndværk & Design | Rue Birch

Viser alle 17 resultater

Glas

MUNDBLÆST GLAS

Et særligt organisk håndværk

At blæse glas er et ældgammel håndværk. Alt glas hos Rue Birch er håndlavet, mundblæst & helt unikt. Du får derfor glas med masser af tyngde & karakter. Særlige glas med flotte nuancer, taktile overflader og små variationer i alle designs.

GLAS FRA STILLEBEN

Stilleben har skabt en nutidig og alsidig glas kollektion kaldet Concave. Her hos Rue Birch finder du hele udvalget af glas fra Stilleben. Du er altid velkommen til at kontakte os for forespørgsler på info@ruebirch.dk

GLAS FRA FRAMA

Rue Birch fører hele den flotte glas kollektion 0405 fra danske Frama. Vi er stolte over at kunne vise den unikke og helt særlige kollektion. Glas med den smukkeste tyngde og organiske form. Find både Glas wide fra Frama, karafler m.m. Ønsker du et større antal end vi har på lager er du meget velkommen til at kontakte os. Glas fra Frama er samleobjekter – en tradition vi hylder. Mange kunder får et enkelt eller 2 glas i gave til jul eller fødselsdag. Langsomt og sikkert opbygges en smuk samling og flotteste opdækning. Frama glas er en permanent del af kollektionen, du kan derfor trygt samle på disse organiske glas i årevis.