Frama St. Pauls Apothecary Arkiv - RUE BIRCH

Viser alle 19 resultater

Frama St. Pauls ApothecaryEn naturlig & æstetisk Care & Fragrance Collection

Apothecary kollektionen fra danske Frama, er en serie af 100% naturlig sæbe, lotion, parfume, shampoo, duftlys m.fl. Alle produkter er nærende, fugtgivende med skønne naturlige dufte af bl.a. Ylang ylang, sandalwood & cedertræ.

Apothecary Collection fremstilles i Danmark, og kommer i flotte æstetiske italienske glasflasker. Glasflaskerne har masser af format og tyngde og kan genanvendes i mange år frem. Til både den store og lille håndsæbe samt shampoo findes der en refill sæbe fra Frama. De flotte signatur glasflasker er simple i udtrykket med et tidløst design & passer smukt ind i det nordiske badeværelsesmiljø.

Frama Apothecary i et stort udvalg

Frama Apothecary Hand Wash

Den luksuriøse & ikoniske håndsæbe fra Frama renser nænsomt dine hænder samtidig med at den tilfører fugt. De aktive økologiske ingredienser består bl.a. af shea smør & aloe vera, som tilsammen udgør den perfekte plejende håndsæbe. Med noter af ylang ylang, sandeltræ og cedertræ er du garanteret en mild frisk duft.

Håndsæben kommer i en genanvendelig glasflaske, du kan bruge igen og igen. Den æstetiske flaske pynter i ethvert miljø, hvor du ønsker at stille den, og er nem og funktionel med både dosering og mulighed for genopfyldning. Udover dette, er den selvfølgelig også nem at rengøre. Kør forsigtigt en fugtig klud henover, og den er så god som ny.

Brug den dagligt og gerne sammen med kollektionens Hand Lotion for optimal pleje.

Frama Apothecary Hand Lotion

Den milde lotion har en frisk, aromatisk duft du kan bruge til hænder, albuer og andre tørre steder. Den luksuriøse håndcreme fra Frama indeholder blandt andet shea smør, mandelolie og aloe vera til at blødgøre og trænge dybt ned i huden og pleje. Med en mild duft af ylang ylang, sandeltræ og Cedertræ, er du sikret en frisk duft og dejlig aroma.

Brug den dagligt og gerne sammen med kollektionens Hand Wash. Den lækre håndcreme & håndsæbe fra Frama kan du få på glasflaske i 2 størrelser. Ydermere kan du få håndcremen på en lille tube til at have med på farten.

Frama apothecary handlotion og håndsæbe

Frama Apothecary Shampoo

Til alle hårtyper

Den fugtgivende hårshampoo fra danske Frama er perfekt til dig, som ønsker at skåne din hovedbund for unødvendige kemikalier. Er du på udkig efter en 100% naturlig og organisk hårshampoo, eller er din hovedbund måske til den sensitive side, så invester i denne shampoo, og fyld nemt den flotte glasflaske op igen og igen med den nemme refill shampoo fra Frama.

Den naturlige shampoo indeholder sheasmør og aloe vera for at fugte og pleje håret, og tilfører en duft med milde noter af ylang ylang, Sandeltræ og Cedertræ.

Brug den når håret trænger til at blive vasket og kombiner den med Frama Apothecary Conditioner efterfølgende. En luksuriøs & æstetisk hårshampoo som hele familien trygt kan anvende.

Farma Apothecary Conditioner

Til alle hårtyper

Ønsker du at pleje dit hår så det bliver blødt og stærkt, så tilføj Farma Apothecary Conditioner til din daglige hår rutine. Påfør den bløde og nærende balsam i 100% naturlige ingredienser efter Farma Apothecary Shampoo.

Den luksuriøse og fugtgivende balsam er fyldt med aktive proteiner, som styrker det enkelte hårstrå ind til kernen. Denne balsam fra Frama indeholder A, B1, B2, B6, C og E vitaminer samt antioxidanter, som styrker håret og giver det en blank og tung fornemmelse, der udstråler sundt og velplejet hår. Denne balsam har signaturduften med milde noter af ylang ylang, sandeltræ og cedertræ som giver en skøn frisk duft til håret. Den flotte glasflaske giver den perfekte dosering, så du får den rette mængde. Skån miljøet – Køb Refill sæbe & shampoo fra Frama

For at skåne miljøet, kan du tilkøbe refill til de fleste af kollektionens produkter, og fylde den originale emballage op, og genanvende den. Du finder hele udvalget online samt i vores fysiske butik. Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Refill sæbebeholderen er lavet af genanvendeligt PET plast. Gem & rengør din originale glasflaske fra Frama, og køb nemt en refill i stedet.

HÅNDKLÆDER FRA FRAMA

Frama Light Towel

Sammen med den luksuriøse Apothecary Collection anbefaler vi de flotte håndklæder fra Frama for at give den fuldendte oplevelse af velvære på badeværelset. Håndklæderne laves i 2 kvaliteter nemlig ”Light Towel” & ”Heavy Towel” fra Frama. Heavy Towel er en tyk luksuriøs frotté vævning & Light Towel en let muslin vævning.

Det skønne Oeko-Tex certificerede badehåndklæde fra danske Frama kommer i en helt særlig luksuriøs kvalitet. Begge kvaliteter af håndklæder består af 80 % bomuld & 20 % hør. Materialerne er bionedbrydelige og naturlige. Kombinationen af de to planter hør og bomuld giver et slidstærkt håndklæde med en enestående sugeevne.

Håndklædet har 2 stropper til ophæng både lodret, og vandret. Begge typer håndklæder findes i 3 størrelser. Et gæstehåndklæde, et badehåndklæde samt et badelagen fra Frama. Alle håndklæder fås i to farver, den delikate lyse farve Sage samt en karakterfuld Burned Orange.

Brug de flotte håndklæder i enestående kvalitet både til badeværelset og stranden. Se hele udvalget af håndklæder fra Frama online på vores webshop eller mærk den luksuriøse kvalitet fra Frama i vores fysiske butik i Nykøbing Falster.

GAVESERVICE

De flotte håndklæder fra Frama er en flot gaveidé til både fødselsdag & bryllup m.fl. Er det en gave tilbyder vi en æstetisk gaveservice med indpakning, bånd & udfyldt til- og fra kort i genanvendte papirkvaliteter og / eller FSC certificeret papir.

Vi vedlægger altid returseddel for nem bytte og returnering. Alle gaver kan som udgangspunkt byttes i 30 dage, har du brug for mere tid laver du blot en lille note i kommentarfeltet ved bestilling.