Bornholms Keramikfabrik | Lokalt keramik → Høj Kvalitet

Viser 1–21 af 34 resultater

Bornholms Keramikfabrik


BORNHOLM KERAMIK

Keramik fra Bornholms Keramikfabrik

Her på vores webshop, Ruebirch.dk, finder du et stort udvalg af den smukke keramik fra Bornholms Keramikfabrik.
Se de smukke farver, de håndmalede glasurer & deres autentiske farvespil.
Ø-stellet, som det populære keramik fra Bornholm hedder, laves helt lokalt på Bornholm på den gamle fabrik. Alle dele inddrejes i hånden & dekoreres herefter smukt af de lokale keramikere med de mangfoldige & kendetegnende mønstre & farver. Keramikken er smuk, personlig og skandinavisk, og selvom de laves af lokale keramikere med hver deres egen stil og eget design, vil dit Bornholm keramik have et ensartet indtryk, der passer perfekt ind i et nordisk inspireret hjem.

Høj kvalitet med Bornholms keramikfabrik

For os har det været vigtigt at håndværket håndhæves & dermed det langstidsholdbare design. Når man erhverver sig noget nyt, skal det kunne holde i mange år frem & nydes af generationer. Når det er sagt, så er processen hvor keramikken fremstilles mindst ligeså vigtig. Bornholms Keramikfabrik arbejder ambitiøst & ansvarligt med fremstilling af deres keramik:

Ø-stellet er skabt med omtanke. Overskydende ler fra andre produktioner indgår blandt andet til at skabe keramikken.

Alle dele er skabt med de bedste holdbare naturmaterialer.

Keramikværkstedet er kendt for deres kvalitet og værdier omkring det traditionelle håndværk. Alle dele kan tåle opvaskemaskine.

De mangfoldige glasurer, teknikker og farver udvikles særligt til kollektionen & er kendetegnende for Ø-stellet. På vores hjemmeside kan du Mixe & Matche de mange flotte dele fra det populære Ø-stel & skabe din egen personlige keramiksamling. Keramikken afspejler Bornholm og de mange smukke former og farver, du kan se i naturen, i bylivet og over hele øen. Hver gang du bruger dine krus, skåle og kopper vil de bringe tankerne tilbage på øen og de gode minder der hører med til.

Find et stort udvalg af lokalt keramik fra Bornholms Keramikfabrik her på onlineshoppen.

Find blandt andet de populære Ø-kopper i farverne Blue Splash, Oat, Rose, Caramel & Blue Brush. Se også skåle, kander & tallerkner i serien Blue Splash med de kendetegnende blå uperfekte maling pletter.

Andre produkter på Ruebirch.dk

På vores side finder du masser af dansk design & internationale brands, der emmer af luksus, høj kvalitet og nordisk stil. Alle brands er nøje udvalgt med tanke på det langtidsholdbare design, håndværk & etik som vigtigste prioritet. Om du er til boligindretning, tøj og mode, skønhed eller smykker, så har vi helt sikkert noget der falder i din smag.

Boligindretning

Under boligindretning finder du alt fra keramik og interiør til bøger, puder, tæpper, glas, lys, kurve og anden boligindretning til stuen, soveværelset, køkkenet og badeværelset. Fælles for vores produkter er håndværket og den høje kvalitet fra spændende danske mærker samt anerkendte udlandske brands. Rue Birch får ofte spændende nyheder hjem, der er perfekt hvis du mangler lidt udskiftning i indretningen. Derudover egner mange af vores produkter sig rigtig godt til gaver. Besøg vores gaveguide til ham og hende og find inspiration til din næste gave.

Tøj og mode

Under tøj-kategorien finder du spændende mærker af danske designere – for eksempel det danske certificerede mærke Aiayu, der fokuserer på økologi, bæredygtighed og etiske arbejdsforhold igennem det langtidsholdbare design. Eksklusive kvaliteter i både bomuld, silke & uld. Det er vores mission af skabe et unicers hvor de bedste brands indenfor Slow Fashion er repræsenteret. Derfor finder du også det nye danske mærke Rue de Tokyo, som skaber få enkle designs i de bedste naturlige kvaliteter med inspiration fra det japanske & franske silouetter. Find Rue de Tokyo på vores webshop og se både nederdele, bukser, skjorter, kjoler og meget mere. Fælles for mange danske designere er det, at der ofte er et fokus på at kombinere femininitet med komfort, bæredygtighed og brugbarhed, så du får mest mulig glæde af tøjet.

Skønhed

Simple hverdagsritualer & certificerede skønhedsprodukter. Man bliver sjældent træt af nye, spændende skønhedsprodukter. Hos Rue Birch holder vi os hele tiden opdateret på den nyeste viden omkring skønhedsprodukter. Rue Birch har vi mærker som AiiA Care & Mellow Mind som arbejder med hudens eget økosystem på en skånsom og naturlig måde. Alle produkter er æsteyiske på badeværelset. Det er derfor nemt at bruge de lækre sæber fra Mellow Mind & prisvindede serum fra AiiA Care med gode funktioner.

God fornøjelse

Bornholms keramikfabrik