Apof | Naturlig Skønhed & Velvære | Køb online | Rue Birch

Viser alle 20 resultater

APOFAPOF betyder A Piece of Favorite.

Det danske brand er stiftet af de 2 søstre Frederikke & Kathrine Hviid. Begge tidligere stiftere af det danske børnetøjsbrand Miniature & samt Whiite til kvinder.

APOF Maya KjoleAPOF Alberte Kjole

Begge designere er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi & sammen har de skabt APOF med en stærk designidentitet og med en mission om at skabe langtidsholdbart tøj med signatur som kan bruges af flere generationer i mange år. Alle kvaliteter er økologiske & alle dele produceret i Bulgarien, Italien samt Portugal. De arbejder med de bedste kvaliteter, skaber få kollektioner med udvalgte designs i små mængder.

Tankerne og filosofien hos APOF handler om at gøre garderoben simpel og at garderoben ikke behøver at være stor for at man har et stort udvalg af mix mellem, lige meget, hvilken sæson eller trends, som er i spil. APOF arbejder mod en mere bæredygtig modeverden. Derfor foregår produktionen også i Europa - netop for at sikre at kvaliteten og relationerne til producenterne er i højsædet.

Missionen bag A Piece of Favorite’s handler om at skabe moderigtigt tøj, som aldrig går af mode og som kan skabe det perfekte look til enhver begivenhed eller lejlighed. APOF er tøj i høj kvalitet, som holder og bevarer sin særlige signatur.

Stort udvalg af kjoler med Liberty print skabt i oeko-tex bomuldspoplin i forskellige farver & former

Vi hos Ruebirch er vilde med A Piece of Favorite, som skaber feminine og smukke kjoler, skjorter og meget mere. Vi elsker deres kollektioner, som formår at kombinere tidløshed med femininitet i kjoler, bluser og skjorter, der også er behagelige at have på. APOFs tøj passer til enhver lejlighed og gør det ikke kun overkommeligt at klæde sig feminint.

Bomuldspoplinen de bruger kommer ofte i smukke prints fra den kendte designer Liberty of London. APOF har fundet den perfekte balance mellem Liberty print og andre muligheder, hvilket betyder, at Liberty bliver en subtil tilstedeværelse i deres design identitet, som dog ikke ikke tager over.

A Piece of Favorite handler om at sigte efter kvalitet, og vi oplever, at det ofte kan opnås ved at have et mindre antal yndlingstøj. Det er tøj, som du elsker og gerne vil drage nytte af på mange måder og til mange forskellige lejligheder - det kan være alt fra din go-to-kjole eller simpel hvid skjorte.

Skab en langtidsholdbar garderobe med tøj fra APOF

APOF skaber alle de styles, som vi kender fra vores garderobe: kjoler, bukser, bluser, skjorter, hatte og jakker. Men det, der kvalificerer dem som et go-to-tøjmærke, er deres mission om at levere langtidsholdbart kvalitetstøj med unikke & særlige detaljer skabt i de silkelignende kvaliteter og med finurlige prints.

Et af deres helt ikoniske signatur designs er Cinna blusen. Cinna T-shirt med lange ærmer er en basis bluse fra APOF, skabt af den luksuriøse bomulds kvalitet kaldet tissue jersey. En ultra blød naturlig kvalitet som er printet med de mange fine humoristiske designs. Find bl.a. Apof Cinna bluse med sløjfe, firkløvere, røde læber eller med statement tekst som A piece og Female.

Hos RueBirch finder du et stort udvalg af de mange forskellige bluser med print fra Apof. Herudover har vi altid et udvalg af de mange flotte skjorter fra Apof. Find bl.a. signatur skjorten Asta fra Apof med den flotte høje krave og fine manchetter.

Af kjoler fra Apof kan du bl.a. finde den populære Maya Dress & Alberte Dress skabt i Liberty print og oeko-tex bomuld. Den fine kvalitet får et silkelignende udtryk, det er tidsløst og utroligt behageligt at have på. Alle kjoler fra Apof er skabt med smukke detaljer, som bindebånd, sløjfer, knapper ved manchetter eller lignende detaljer som understreger det luksuriøse design.

Apof skaber tøj som giver din garderobe en helt særlig personlighed. Alle designs er skabt langtidsholdbare og kan i årevis anvendes på mange måder til hverdag og fest og nemt kombineres med andre mere simple mærker og ikke mindst strik kvaliteter.

Har du brug for at prøve og se de mange flotte designs i virkeligheden er du velkommen til at besøge vores butik i Nykøbing Falster hvor vi viser det flotte tøj fra Apof.

Glæd dig til at nyde det flotte tøj fra Apof i mange år frem.