Udeliv | Bæredygtigt Udstyr til Friluftsliv | Rue Birch

Viser 1–21 af 59 resultater

Udeliv

UDELIV | INDRETNING & MØBLER TIL TERESSE OG HAVE

Hos Rue Birch finder du et nøje udvalgt sortiment til indretning af din have og terasse. Håndværket og det originale design skabt i langtidsholdbare materialer er altid i fokus når det autentiske interiør, krukker og møbler udvælges.

SKAB RO & FORDYBELSE I DIT UDERUM

Det er ingen hemmelig at Rue Birch handler om udeliv, naturens bedste materialer, oplevelser, fælleskab og det nærvær som findes under den åbne himmel. Vores baggrund og oprindelse på Falsters Nordkyst er vores udgangspunkt.

HAVEMØBLER & INTERIØR FRA SKAGERAK BY FRITZ HANSEN

Ruebirch.dk forhandler de flotte og autentiske havemøbler fra Skagerak by Fritz Hansen – tidligere kendt som Trip Trap Havemøbler. I vores baggård I hjertet af Nykøbing Falster kan du se bl.a. det flotte Drachmann havemøbelsæt, Plank Bench, den stribede markedsparasol Messina i grønne farver & den flotte lounge stol i teaktræ kaldet Between lines Deck Chair fra Skagerak udstillet. Besøg vores butik og hør nærmere. Du kan også finde tilbehør fra Skagerak til udelivet. Find bl.a. det flotte strandsæt som leveres i en flot grøn gavepose som kan anvendes til opbevaring, de hyggelige små lanterner med teaktræ og olie kaldet Bollard Oil Lamp eller de stribede Drackmann Totebags fra Skagerak.

Du kan altid bestille hele sortimentet af havemøbler fra Skagerak hos Rue Birch. Kontakt os for forespørgsler og evt. tilbud på havestole, haveborde, sofaer samt solsenge i bæredygtigt teaktræ fra Skagerak. Vi matcher som udgangspunkt alle online priser. Bor du ikke i nærheden af vores fysiske butik, tilbyder vi dropshipping til din private adresse. Efter bestilling over mail eller telefon sender vi en faktura. Kontakt os pr. mail info@ruebirch.dk for at høre nærmere om dine muligheder.

KRUKKER FRA BERGS POTTER

Rue Birch forhandler et særligt udvalgt sortiment af de flotte originale krukker fra Bergs Potter. De italienske krukker i en enestående kvalitet lader dine planter ånde i de rå kvaliteter. Anvender du krukkerne indendørs er den medfølgende underskål coatet i bunden, så fugt ikke trækker ned på din bordplade, hylde eller vindueskarm.

Alle rå krukker fra Bergs Potter kan anvendes udenfor på din altan, terrasse. De rå krukker fås en i en rosa nuance samt en grå brun farve. Hos Rue Birch kan du se et større udvalg af de flotte krukker. Den originale Copenhagen Pot er en krukke som findes i mange størrelser. Du kan altid finde Copenhagen Raw Rosa i størrelserne 14,16,18,21 hos Rue Birch. Herudover har vi i udvalgte perioder mange flere størrelser hjemme og du kan altid kontakte os for bestilling af andre størrelser og modeller.

Copenhagen krukken findes også i en glaseret udgave, hos Rue Birch finder du udvalgte farver og størrelser bl.a. den grønne, beige og grå farve. Du kan også se modellen Hoff hos Rue Birch, vær opmærksom på at de glaserede underskåle ikke kan tåle at stå ude. Den rå Hoff krukke i italiensk ler fra Bergs Potter kan du sagtens anvende som krukke eller vase udendørs.

Har du brug for en stor italiensk krukke til haven kan du se den flotte Cilindro krukke udstillet hos Rue Birch i vores baggård og foran butikken i Nykøbing Falster. Denne lyse og rosa krukke fås også i den mørkere og mere grå brune farve.

KUNDESERVICE

Rue Birch udvælger brands og langtidsholdbare designs fra ansvarlige og gerne certificerede brands og leverandører. Alle produkter håndlaves og håndplukkes inden levering.

Vores leverandører skaber tidsløse og langtidsholdbare produkter i mange farver, former og varianter. Rue Birch har mange af de flotte varer på lager og vi gør vores bedste for løbende at udskifte i sortimentet, så du som kunde får den bedste mulighed for at se så meget som muligt.

Skulle der være farver eller designs du ikke kan finde er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@ruebirch.dk eller telefon 7777 4800. Vi vender herefter tilbage med en evt. leveringstid på det forespurgte produkt.

Du er naturligvis også altid velkommen til vores butik i på Tværgade 6, 4800 Nykøbing Falster. Her kan du se alle de flotte designs til udeliv. Besøg os i åbningstiden eller kontakt os for en aftale uden for åbningstiden.