Nykøbing Falster butikker

 

BOUTIQUE

 
Mangler du inspiration til,
hvilken butik du skal besøge næste gang du er på Falster?

 

Kom og besøg RUEBIRCH i hjertet af Nykøbing Falster. I en lille sidegade finder du vores lille oase med særligt udvalgt design & håndværk. Find blandet andet brands som Aiayu, Bornholms Keramikfabrik, Frama, Stilleben, Apof, FUB, Honey, Lolo Ballerina, Anonymous Copenhagen, Ay Studio, Rue de Tokyo, Tomorrow Jeans & mange flere. Gå ligeledes på opdagelse i unika keramik fra lokale keramikere, håndvævede tekstiler, bæredygtige smykker & slow fashion fra bl.a. Aiayu Loungeewar & Rue de Tokyo til både ham og hende.

Du finder hele udvalget på vores webshop www.ruebirch.dk. Vi er placeret i 4800 på Nykøbing Falster og har et stort udvalg af lækre designprodukter med fokus på holdbarhed, håndværk og ansvarligt fremstillet design. Du finder bl.a. Danmarks største udvalg af mærket Libeco, der fremstiller de skønneste tekstiler til din bolig i 100% naturligt og luksuriøst vævet hør. Vi er en af de førende designbutikker på Lolland-Falster. Så om du bor på Lolland-Falster, er i sommerhus på Marielyst eller på hyggeligt familiebesøg, så læg endelig vejen forbi vores lille butik med design på Tværgade 6, 4800 Nykøbing Falster. Her vil vi byde dig & dine varmt velkommen. Vi er nemlig mere end bare en butik. I den gamle bygning finder du en autentisk atmosfære og med masser af inspiration til dig og din bolig og produkter og tøj til både ham & hende.

Besøger du os i løbet af sommeren har vi ofte åbent i vores baggård. Her er det muligt at tage et lille hvil og evt. lade børnene lege mens du roligt kan kigge dig omkring. Hold også øje med vores profiler på sociale medier. Følg os gerne på både Instagram & Facebook. Holder vi nogle arrangementer vil du finde oplysninger om disse her. 

Om sommeren er det muligt at tage et lille hvil i gårdhaven

 

 

RUEBIRCH’S STORE UDVALG PÅ NYKØBING FALSTER

Ovenstående er blot et udkast af nogle, af de mange produkter vi har på hjemmesiden og i vores fysiske butik. Du finder også produkter til køkken, soveværelset, badet, boligen og endda også skønhed gennem hudpleje fra Honey, Frama Apothecary & Mellow Mind. Alt sammen i samme certificerede kvalitet. RUEBIRCH er derfor den hurtigste og enkleste måde, at få styr på gaven til ham eller hende.

NÅR DU HANDLER HOS RUEBIRCH

Hvad end om du besøger vores butik på Nykøbing Falster eller om du handler online, så får du altid en god service og en dejlig inspirerende oplevelse. Vi giver bl.a. dag til dag levering og hvis du ønsker at din gave skal indpakkes, så er der også mulighed for at få gaveindpakning.

Du får selvfølgelig de samme fordele, hvis du hellere vil besøge os på vores fysiske adresse på Nykøbing Falster. Her har du også muligheden for at føle og sanse produkterne inden at du vælger at købe dem. Vi står selvfølgelig også klar til at vejlede dig, hvis du skulle have brug for hjælp til at finde de ideelle produkter til dit hjem eller til din gave.

Bestiller du online har du mulighed for at afhente i vores fysiske butik. Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre? Kontakt os endelig på tlf. nr.: 7777 4800 eller mail: info@ruebirch.dk

Jul hos Rue Birch

ÅBNINGSTIDER

Vi har altid åbent på vores webshop www.ruebirch.dk. Her er det altid muligt at vælge afhentning i vores fysiske butik.

Vi pakker alle dage & sender en mail når din bestilling er klar til afhentning. Pakker kan afhentes efter aftale alle hverdage & uden for butikkens åbningstid.

Kontakt os gerne for spørgsmål.

I enkelte perioder på året kan vi have ændrede åbningstider. Om vinteren har vi lidt mindre åbent og sommeren mere. Følg altid de opdaterede åpningstider på Google, vores Instagram og Facebook samt her nederst på siden i det grønne felt. 

MANDAG 11 – 17
TIRSDAG 11 – 17
ONSDAG LUKKET
TORSDAG 11 – 17
FREDAG 11 – 17
LØRDAG 10 – 14
SØNDAG LUKKET

RUE BIRCH, Tværgade 6, 4800 Nykøbing Falster

Vi glæder os til at byde dig velkommen 💚

Kh Lise