Louise Damas | Smykker fra Paris | Udforsk her RueBirch.dk

Viser alle 17 resultater

Louise Damas


FRANSKE ECO – FRIENDLY SMYKKER SKABT I PARIS

Det er med stor stolthed at vi som de første i Danmark kan præsentere de raffinerede smykker & hårspænder fra franske Louise Damas.

Alle smykker skabes på værkstedet i Paris i ædle genanvendte metaller. De feminine franske smykker har alle skønne finurlige detaljer. Alle smykker er guldbelagt med 24 karat guld og leveres i den fineste smykkeæske med magnetlukning.

Louise Damas skaber alle selv alle sine flotte smykke designs. Smykkerne håndtegnes først hvor hun herefter starter op med at skabe prøver på de mange detaljerede smykker. Louise Damas er inspireret af litteraturens heltinder og skaber feminine smykker med ædelsten og perler. Bemærk navnene på smykkerne som hver især er skabt med en kvindelig heltinde for øje.

Her hos Rue Birch finder du bl.a. de mange hårspænder i guld fra Louise Damas. Udforsk modellerne ‘Ondine‘, ‘Jane’, ‘Venus’, ‘Henriette’ og ‘Georgia’ samt smykke kollektionerne ‘Lison’, ‘Georgia’, ‘Lise’ og ‘Anna’ m.fl. Køb alle de flotte smykker her online eller besg vores fysiske butik i hjertet af Nykøbing Falster.

→ Skabt på Louise Damas’ værksted i Paris

→ Håndlavet på en base af genanvendte ædle metaller

→ Leveres i flot gaveæske med magnetlukning og fin silkestrop

VEDLIGEHOLDELSE AF DIT NYE SMYKKE

Dine smykker får ligesom dig også brug for en lille pause. Husk at komme dit smykke tilbage i den lufttætte smykke æske inden sengetid. Brug ikke smykkerne under bad og opbevar dem ikke i fugtige rum. Du kan nemt opfriske og vedligeholde dit guldbelagte smykke med en blød klud hvor der gnides med lidt talkum. Dette kan forlænge levetiden på guldet. Får du brug for at give dit smykke en ny guldbelægning er du velkommen til at kontakte os på info@ruebirch.dk for at høre om dine muligheder.

NOTE FRA LISE

Jeg har fulgt Louise Damas igennem flere år. Det er med stor stolthed at kunne præsentere det flotte smykkebrand i Danmark som den første. Det var en absolut fornøjelse at håndplukke de finurlige og autentiske franske smykker i Paris tilbage i September 2023. Det humoristikske enkle femininime design er indbegrebet af alt hvad Rue Birch står for. Skabt lokalt af ansvarlige materialer og med masser af skønne detaljer for øje. 

Håber I vil nyde smykkerne ligeså meget som jeg ♥

Kh Lise, Indehaver af Rue Birch

Louise Damas