Bornholms Keramikfabrik - RUE BIRCH

bornholms keramiKfabrik

HÅNDLAVET UNIKA KERAMIK FRA BORNHOLM

Det flotte Ø-stel fra Bornholm & dets mangfoldige glasurer er skabt lokalt i Danmark i mange flotte farver & udgaver. Håndlavet keramik fra Bornholm med sit helt særlige unikke særpræg. Mix & Match de mange flotte farver & slab din helt egen personlige keramiksamling. Ø-stellet fra Bornholm kan stå alene, men kan også nemt kombineres med andet keramik & porcelæn. De mange signaturfarver giver utallige muligheder. Se hele vores store udvalg fra Bornholms keramikfabrik her

Find ø-stellet fra bornholm her

Originalt & håndlavet i Danmark

Det unikke Ø-stel fra Bornholm håndlaves lokalt i naturligt ler. Kander, skåle & vaser hånddrejes & de flotte Ø-kopper inddrejes ved håndkraft. Keramikken brændes i ovne som driftes af vedvarende energikilder. Herefter dyppes alle dele nænsomt i de mange glasurer og farver. Glasuren vil derfor flyde forskelligt ud på hver enkelt del & farven kan også variere en smule. Dette er din garanti for et unikt håndlavet produkt. Vi håber du vil nyde de små forskelligheder og særpræg.

I Ø-stellet finder du blandt andet den populære Ø-kop i 2 i mange farver. Find den flotte Ø-kop, både som ens farvet såsom Oatmeal, Blue Mountain, Stone Island og den nye Tropicana Blue. Rue Birch har også de håndmalede Ø-kopper med deres ikoniske pletter kaldet Blue Splash & Polka Dot. De mange nye farver bl.a. Honey Mustard, Red Soil, Creamy White og Old rose passer så smukt ind i den eksisterende kollektion. I Ø-stellet finder du tallerkner, skåle, kander, lysestager samt vaser alt sammen håndlavet keramik fra Bornholm i 100 % rene og naturlige materialer. Se hele det store udvalg af Ø-stellet online eller i vores butik i Nykøbing Falster & start din unikke keramiksamling her.

Bestiller du online sender pakker og sender vi dagligt. Det er naturligvis muligt at få pakket dine kopper ind fra Bornholm som gave. Markér blot i feltet gaveindpakning. 

LOKALT FORANKRET

Her på vores webshop, Ruebirch.dk, finder du et stort udvalg af den smukke keramik fra Bornholms Keramikfabrik. Se de mange smukke farver, de håndmalede glasurer & deres autentiske farvespil. Ø-stellet, som det
populære signatur stel hedder, produceres på fabrikken i Nexø. Alle dele ind- eller hånddrejes og dekoreres herefter smukt med de mangfoldige & kendetegnende mønstre & farver. Keramikken er smuk, personlig og skandinavisk i sit udtryk og passer perfekt ind i et nordisk inspireret hjem.

Alle dele keramik fra Bornholm er nemt at vedligeholde og  kan tåle opvaskemaskine.

De mangfoldige glasurer, teknikker og farver er kendetegnende for Ø-stellet. På vores hjemmeside kan du Mixe & Matche de mange flotte dele fra det populære Ø-stel & skabe din egen personlige keramiksamling. Keramikken
afspejler Bornholm og de mange smukke former og farver, du kan se i naturen, i bylivet og over hele øen. Hver gang du bruger dine krus, skåle og kopper vil de bringe tankerne tilbage på øen og de gode minder der hører
med hertil.
Find et stort udvalg af lokalproduceret keramik fra Bornholms Keramikfabrik her på onlineshoppen.
Find blandt andet de populære Ø-kopper i farverne Blue Splash, Old Rose, Oatmeal og Blue Brush. Se også skåle, kander & tallerkner i serien Blue Splash. Peppermint, Creamy White m.m. bl.a. med de kendetegnende blå uperfekte maling pletter.

KERAMIK MED AMBITIØSE VÆRDIER

Når man køber keramik fra Bornholms Keramikfabrik bidrager man til at støtte og opretholde en af de ældste håndværkstraditioner på Bornholm. Keramikken produceres lokalt – på den gamle fabrik i Nexø. Ø-stellet er et stel af lokal keramik som man kan samle på. Som keramiksamler er man således med til genoprette og vedligeholde en regional-historisk produktion af keramik. Produktionen skaber arbejdspladser for keramikere, keramik-studerende fra Det Kongelige Danske Akademi og andre dygtige medarbejdere som finder det tilfredsstillende at arbejde med håndværket med detaljerorienterede og ambitiøse metoder. 

Vi er stolte af at være en del af keramiktraditionen på Bornholm. Bornholms Keramikfabriks målsætninger og ønsker er at bidrage til at genoprette og videreføre en vedvarende, stabil og lokalforankret produktion af keramik i Danmark. 

 

SE HELE KOLLEKTIONEN FRA BORNHOLMS KERAMIKFABRIK HER