Studio Loma | Shop Smukke Smykker i dansk Design | Ruebirch

Viser 1–21 af 59 resultater

Studio Loma JewellerySmykker med ansvar, FairTrade Produktion & ubehandlede ædelsten.

Hos RUE BIRCH elsker vi smykker fremstillet lokalt & med ansvar. Langtidsholdbare materialer, naturlige ædelsten & mulighed for pleje & reparation af dit smykke er ligeledes en prioritet. Derfor har det danske design studio Studio Loma selvfølgelig en fast plads i vores sortiment.

Studio Loma er et lille dansk design studio og er kendt for bæredygtighed, genanvendte materialer, ufarvede natursten, diamanter udvundet konfliktfrie & ikke mindst deres fair-trade produktion. Her på siden finder du et stort udvalg af de bæredygtige og ansvarlige smykker fra Studio Loma.

Bæredygtige smykker fra Studio Loma

Hvem er Studio Loma?

Studio Loma er et design studio med base på Frederiksbjerg i Århus. Studio Loma er et eksklusivt brand skabt af designeren Martine Bach Kristensen. Her er fair-trade produktion og ansvarlighed i højsædet. Derfor kan du forvente at optil 40 - 50% af dit smykke er af genbrugt guld & sølv. Derudover så er de ædelsten du finder i smykkerne baseret på fair-trade produktion, hvilket betyder at ædelstene kommer fra konfliktfrie områder. På den måde undgår du at støtte konfliktområder, hvor ædelsten anvendes til at støtte kriminelle aktiviteter, men derimod støtter arbejderne i at have fair vilkår, løn & uddannelse.

Kendetegn ved Studio Lomas smykker

Studio Loma er en hyldest til det simple design & de ubehandlede rå ædelsten. Når du køber et bæredygtigt smykke fra Studio Loma, får du de fineste og enkle smykker i tidsløst og langtidsholdbart design. Unikke ædelsten i form af rå diamanter i både sorte, hvide og champagnefarvede nuancer, naturlige ufarvede mos agater i grønne nuancer og den flotte rutil quarts med sine unikke guldfjer er blot nogle af de særlige ædelsten som studio Loma benytter i sit smykke design. Den store signatur ring med de 3 rå turmaliner er en karakteristisk statement ring, som udover din ringfinger kan bruges på både din pegefinger og lillefinger. De enkle smykker er skabt med passion & kommer i det fineste genbrugte guld eller sølv. Dette gælder blandt andet de populære Flora øreringe fra Studio Loma, den klassiske Annebelle ring rå rå diamant eller det vintage inspirerede Norma armbånd. Hvad enten du vælger halskæder, øreringe, armbånd eller ringe fra Studio Loma er alle smykker er fremstillet i 925 sterlingsølv samt med en eventuel guldbelægning på 14 karat guld. Designeren Martine Bach Christensen har formået at skabe et unikt og moderne smykkebrand gennem Studio Loma med en simpel og klar kollektion.

Hvad er fair-trade produktion?

Vi har nævnt denne form for produktion adskillige gange i forbindelse med Studio Lomas smykker, men hvad vil det egentlig sige at ens produktion er baseret på fair-trade? Udover at smykket kan være fremstillet i genbrugt guld eller sølv, er det vigtigt at tænke på de ædelsten & arbejdsforhold du finder i dine smykker. Fair-trade sikrer at det manuelle arbejde, hvor ædelstene udvindes igennem er legitimt og ikke støtter kriminelle aktiviteter. De manuelle arbejdsforhold under fremstillingen er på rimelige vilkår med fair løn og uddannelse. Smykkerne fremstilles med omtanke for menneskene bag produktionen. Derfor kan det varmt anbefales at investere i smykker fra Studio Loma, da disse principper prioriteres og håndhæves.

PLEJE AF DINE SMYKKER

Alle smykker fra Studio Loma kommer i en stor holdbar æske, som du med fordel kan bruge til opbevaring af flere smykker. Korrekt opbevaring af dine smykker forlænger levetiden på dit smykke. Mange tror fejlagtigt at man skal opbevare sine smykker på badeværelset. Ilt & vand (fugt) æder desværre guldbelægningen op på dine smykker, så denne vil forsvinde for hurtigt. Sørg altid for at dine guldbelagte smykker opbevares i en lufttæt æske, beholder eller pose. Undgå herudover at dine smykker kommer i tæt kontakt med unødig kemi fra skønhedsprodukter og parfume, som ligeledes vil fremkomme en negativ kemisk reaktion på guldbelægningen. Alle smykker fra Studio Loma er håndlavet i 925 sterlingsølv som enten fremstår i ren form eller guldbelægges med et tykt 3 mikron lag af 14 karat guld. Ønsker du en ny guldbelægning på dine smykker eller rens af ædelsten er du velkommen til at kontakte os for pris. Ønsker du en af de flotte smykker fra Studio Loma i massivt 14 karat guld er du ligeledes velkommen til at kontakte os for muligheder, pris og leveringstid.

Shop dine bæredygtige smykker hos RUE BIRCH

Køb dine Studio Loma smykker her på RUE BIRCH, hvor vi altid har et stort udvalg af vidunderlige smykker, som er perfekt til den ansvarlige sjæl, der ønsker at forbruge med ansvar. Smykker er investeringer i ædle metaller, som kan gå i arv, smeltes om & plejes igennem årene for en holdbar kvalitet. Vi giver dig altid de bedste priser på smykkerne. Hvis du bestiller inden kl. 12, så sender vi din ordre samme dag. Er dit smykke en gave pakker vi naturligvis ind i flotte genbrugte papirkvaliteter & genanvendelige bånd.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre? Så kontakt os på mail: INFO@RUEBIRCH.DK eller giv os et kald på tlf.: 77 77 48 00. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her og vi vil bestræbe os på at besvare din forespørgsel hurtigst muligt.

Vi glæder os til at modtage din ordre 💚