Aiayu tøj & sengetøj - RUE BIRCH

Aiayu

Aiayu er et dansk banebrydende brand, som i den grad lever op til begrebet “Made to Last”. I kollektionen fra Aiayu finder du både tøj til hverdag, afslapning, sengetøj og puder. Alt sammen i samme velkendte og økologiske kvalitet. Tøj fra Aiayu er tidsløst & klassisk med enkle snit & smukke detaljer. Find blandt andet den klassiske skjorte Shirt, som Aiayu altid har i sortimentet og som Rue Birch altid har fast i flere farver. Aiayu er enestående i deres måde at tænke bæredygtig mode. Læs mere her på siden om det eksklusive danske brand.

AIAYU SLEEP

Sov blødt og luksuriøst med sengetøj fra Aiayu i knitrende økologisk bomuld. Den eksklusive bomuld er vævet i den særlige poplin vævning, som giver den helt særlige sprøde kvalitet.

Det flotte sengetøj fra Aiayu findes i flere farver. Find blandt andet den klassiske lyseblå farve Sky, den ikoniske grå farve Ash eller den klassiske hvide farve. Nyheder i efteråret 2021 bliver den brune farve.

Al sengetøj fra Aiayu fås i flere størrelser. Den almindelige 140 x 200 cm. & 140 x 220 cm. Når du køber et sengetæt fra Aiayu køber du altid både dynebetræk & pudebetræk samlet. Begge dele leveres i en flot matchende samt genanvendelig stofpose. I sleep kollektionen fra Aiayu finder du også matchende lagen. Skulle der være farver eller mål du ikke kan finde på webshoppen er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@ruebirch.dk eller besøg vores butik i Nykøbing Falster. Vi sørger for at bestille dit ønskede sengetøj hjem til dig med det samme.

Sov skønt i mange år i det flotte sengetøj fra Aiayu.

AIAYU WEAR & LOUNGEWEAR

Aiayu har altid kunnet noget helt særligt med det kvaliteter. Aiayu arbejder med naturlige materialer og ikke mindst naturens egne farver. De formår at anvende eksklusive og innovative kvaliteter, som på fornemmeste vis støtter op om lokal bæredygtig produktion. Tag eksempelvis Yak Uld, som stammer fra Yak Oksen. Den flotte vest Foxglove som ses på ovenstående billede er strikket i denne særlige uld. Ulden sources igennem et bæredygtigt projekt som hedder Green Gold. Dette projekt støtter op om at bevare græs & beplantning på de mongolske sletter samt sikre de nomadiske hyrder en bedre indtægt. Hvert stykke tøj fra Aiayu har en lignende enestående historie, som er gennemtænkt til mindste detalje. 

Rue Birch fører et bredt udvalg fra Aiayu. Vi er super stolte over at være udvalgt til at kunne forhandle dette enestående danske brand. Hos Rue Birch finder du både strik, bluser, veste, bukser, kjoler, t-shirts & tilbehør fra Aiayu.

Aiayu er langtidsholdbart tøj i smukt simpelt design. Slow Fashion som du bærer & investerer i med god samvittighed. Har du ikke prøvet tøj fra Aiayu, kan vi godt afsløre at det er stærkt vanedannende.

God fornøjelse.