Aiayu tøj & sengetøj - RUE BIRCH

Aiayu SENGETØJ

Aiayu er et dansk banebrydende brand, med en kompromisløs tilgang til kvalitet og tidløst design. Aiayu lever op til begrebet “Made to Last”. I kollektionen fra Aiayu finder du både tøj til hverdag, afslapning, sengetøj og puder. Alt sammen i samme velkendte og økologiske kvalitet. Tøj fra Aiayu er klassisk med enkle snit & smukke detaljer. Find blandt andet den klassiske skjorte Shirt, som Aiayu altid har i sortimentet og som Rue Birch altid har fast i flere farver. Aiayu er enestående i deres måde at tænke bæredygtig mode. Læs mere her på siden om det eksklusive danske brand og lær mere om det luksuriøse og anerkendte sengetøj fra Aiayu.

Her hos Rue Birch kan du købe hele den store kollektion af sengetøj i alle størrelser, farver og længder. Er en vare ikke på lager – kontakt os gerne, så vi kan oprette en kundebestilling til dig. 

Aiayu Sengesæt Pure Ecru Strap 'Undyed' | Single 140 x 200 cm.

AIAYU SLEEP – EN HELT SÆRLIG OPLEVELSE

Sov blødt og luksuriøst med sengetøj fra Aiayu i knitrende økologisk bomuld. Den eksklusive bomuld er vævet i den særlige poplin vævning, som giver den helt særlige sprøde kvalitet. Det flotte sengetøj fra Aiayu findes i flere farver. Find blandt andet den klassiske lyseblå farve Sky, den ikoniske grå farve Ash eller den klassiske hvide farve. Den mest solgte og vores allermest populære farve indenfor sengetøj er den brune farve Cocoa. Er du til en lidt mørkere variant finder du også den dybe chokoladebrune farve Mushroom. Alt sengetøj fra Aiayu fås i flere størrelser. Den almindelige 140 x 200 cm. & 140 x 220 cm. Når du køber et sengetæt fra Aiayu køber du altid både dynebetræk & pudebetræk samlet. Begge dele leveres i en flot matchende samt genanvendelig stofpose. I sleep kollektionen fra Aiayu finder du også matchende lagen. Skulle der være farver eller mål du ikke kan finde på webshoppen er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@ruebirch.dk eller besøg vores butik i Nykøbing Falster. Vi sørger for at bestille dit ønskede sengetøj hjem til dig med det samme. Sov skønt i mange år i det flotte sengetøj fra Aiayu.

Det flotte sengetøj fra Aiayu i den uovertrufne kvalitet er en meget populær idé til gave. Det holdbare sengetøj er en flot bryllupsgave, fødselsdagsgave eller julegave. Kender du nogen som ønsker sig et lækkert sæt sengetøj, så kan vi på det varmeste anbefale Aiayu sengesæt. Det er en gave som vil blive nydt i dagligdagen mange år frem. Ønsker du gaveindpakning pakker vi gerne din gave ind. Bestiller du på vores webshop sender vi alle hverdage og har hurtig og gratis levering af dit nye Aiayu sengetøj. 

Se det største udvalg med Aiayu sengesæt her på vores webshop 

SE UDVALG HER

NYHED

Som en stor nyhed har Aiayu lanceret deres Undyed kollektion. En serie af produkter blandt andet tøj, håndklæder og sengetøj i ufarvet naturlig bomuld. Denne særlige kollektion af sengetøj fra Aiayu lukkes med en flot sløjfe.

Den anvendte bomuld er helt naturlig og uberørt. Den er blot renset og vævet op. Du finder derfor små fine gnistrer og meget små farve forskelle når du kigger tæt på metervaren. 

SÅDAN VASKER DU DIT AIAYU SENGETØJ

At lufte dit nye Aiayu sengetøj i den friske luft er uden tvivl en dejlig ting at gøre i dagligdagen. Det giver en skøn opfriskende følelse og du kan udskyde vasken lidt. At vaske mindre gaver både dig og miljøet. Når du kommer til vask tåler sengesættet 60 grader ved alm. vask og er i det hele taget nemt at vedligeholde.  

 

AIAYU SENGESÆT TIL ERHVERV

Vi oplever en stigende interesse fra erhvervskunder. Har du et boutique hotel, Bed & Breakfast eller lignende, som ønsker at dine gæster skal sove formidabelt med det luksuriøse sengetøj i hotel kvalitet. Kontakt os gerne for et tilbud på info@ruebirch.dk. 

AIAYU FURNISH, WEAR & LOUNGEWEAR

Aiayu har altid kunnet noget helt særligt med det kvaliteter, som altid har begejstret os her på Rue Birch. På vores online shop finder du det største udvalg fra Aiayu med både tøj, bolig, loungewear og accessories.

Aiayu arbejder med naturlige materialer og ikke mindst naturens egne farver. De formår at anvende eksklusive og innovative kvaliteter, som på fornemmeste vis støtter op om lokal bæredygtig produktion. Tag eksempelvis Yak Uld, som stammer fra Yak Oksen. Ulden sources igennem et bæredygtigt projekt som hedder Green Gold. Dette projekt støtter op om at bevare græs & beplantning på de mongolske sletter samt sikre de nomadiske hyrder en bedre indtægt. Hvert stykke tøj fra Aiayu har en lignende enestående historie, som er gennemtænkt til mindste detalje. Rue Birch fører et bredt udvalg fra Aiayu. Vi er super stolte over at være udvalgt til at kunne forhandle dette enestående danske brand. Hos Rue Birch finder du både strik, bluser, veste, bukser, kjoler, t-shirts & tilbehør fra Aiayu. Aiayu er langtidsholdbart tøj i smukt simpelt design. Slow Fashion som du bærer & investerer i med god samvittighed. Har du ikke prøvet tøj fra Aiayu, kan vi godt afsløre at det er stærkt vanedannende.

God fornøjelse ♥

Aiayu Towel 70 x 140 Pure Nature | Økologisk badehåndklæde
Aiayu sengetøj