Rue de Tokyo | Moderne Kvindetøj | Få 10% hos Rue Birch

Viser 1–21 af 41 resultater

Rue de Tokyo


Rue de Tokyo Kjoler | Rue de Tokyo Nederdele | Rue de Tokyo Skjorter

Rue de Tokyo

Rue de Tokyo har respekt for kvalitet og består af tøj til kvinder, som har naturlig elegance og besidder naturlige organiske materialer. Rue de Tokyo kombinerer det bedste fra to verdener. Tøjet er inspireret af Japan, med fokus på detaljer og jagten på perfektion. Inspirationen fra det franske kommer fra en forpligtelse til håndværk og respekt for at sikre kunsten i det enkelte stykke tøj. Udover inspiration fra Japan og Frankrig er der nogle byer som David Andersson Sahlin, stifteren af Rue de Tokyo, især blev inspireret af. Det er Paris, Firenze og København. Rue de Tokyo er helt klart et brand, som du skal holde øje med.

Rue de Tokyo – Jorden rundt og til København

Rue de Tokyo blev grundlagt af David Andersson Sahlin i 2016. I dag har Rue de Tokyo base i København, men bliver stadig inspireret af Davids liv i byer såsom Paris, Firenze og København. Rue de Tokyo er derfor inspireret af mange af verdens hjørner. Med base i København har David Andersson Sahlin sat sig for at Rue de Tokyo skal blive kendt og anerkendt for sin karakteristisk minimalistiske æstetik og sans for kvalitet. Rue de Tokyos dedikation til deres brug af de bedste naturlige organiske materialer skaber holdbart og lækkert tøj til kvinder. Rue de Tokyo stammer fra David Andersson Sahlins liv i Frankrig, hvor inspirationen for den franske dedikation til opretholdelse af traditionelt håndværk og lækre kvalitet er i fokus.

Fokus på kvalitet, æstetik og elegance

Rue de Tokyo brandet arbejder med blik for kvaliteten ned til den mindste detalje med inspiration fra Japan. Dette kommer blandt andet til udtryk i de smukke og karakteristiske kjoler og nederdele, som har unikke og enkle snit. Elegante silkeskjorter og piper bukser, som er inspireret af den japanske æstetik.

Elegance er et vigtigt nøgleord for Rue de Tokyo. Med de naturlige, organiske materialer og fokus på detaljer har Rue de Tokyo siden 2016 formået at sikre kvalitet til kvinders garderober. Tøjet skal afspejle de kvinder, som gerne vil have fokus på kvalitetsprodukter og samtidig forblive elegante. Det er især denne detaljebevidsthed, der er med til at hæve Rue de Tokyo til den højeste ende af kvalitetskanalen, når det kommer til modeverdenen.

Rue de Tokyo hos Ruebirch

Få fat i dit helt eget Rue de Tokyo item. Vi har den fine Sera Shirt skjorte i en flot lyseblå farve i et smukt snit, høj krave og flotte knapper. Kan styles med forskellige underdele alt efter behov. Den kunne for eksempel styles med den fine Rue de Tokyo Paprika Black nederdel. Den voluminøse lange nederdel med tidløse detaljer i knitrende blød bomuldspoplin og praktiske lommer samt bred elastik i maven. Er du mere til kjoler, skal du helt klart have fat i den smukke Damine Dress i Navy farve. Kjolen er en japansk inspireret midi-kjole fra Rue de Tokyo i eksklusiv bomuldspoplin. Kjolen har derudover det smukkeste snit og praktiske sidelommer, fine knapper, løse ærmer, smuk V-hals samt et lille slids ved benet. Super flot kjole med detaljer i et tidløst design i lækker blød kvalitet. Rue de Tokyo er derfor et brand, hvor man ikke går på kompromis med kvalitet og et godt håndværk. Der er produkter, der både kan bruges til dit hverdagsliv samt til de særlige lejligheder – tag din garderobe til nye højder, som du kan bruge sæson efter sæson.

Hos Ruebirch.dk har vi altid gratis fragt ved køb på over DKK 499,-. Derudover skal du ikke vente alt for længe på dine nye Rue de Tokyo produkter, for vi har altid hurtig levering med en leveringstid på 1-2 hverdage. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og sikre, at du altid er opdateret på de nyeste og lækre Rue de Tokyo produkter. Et brand med base i København, som du ikke vil gå glip afs. Her får du den japanske perfektionisme i tidløse designs med økologiske materialer. Brandet har i sandhed en uovertruffen opmærksomhed på de mindste detaljer og fokus på det gode håndværk med den største respekt for miljøet, hvor du på samme tid får den højeste kvalitet og de bedste materialer.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du kan kontakte os på telefon 77 77 48 00 eller mail info@ruebirch.dk

Rue de Tokyo