Tørklæder | Bæredygtige & Håndlavede | Køb online | Rue Birch

Viser alle 11 resultater

Tørklæder

LUKSURØSE & ANSVARLIGE TØRKLÆDER

Her på siden finder du et helt særligt udvalg af halstørklæder, halsedisser og små tørklæder i eksklusive og naturlige materialer. Alle materialer er sourcet ansvarligt og certificeret med eksempelvis BLUE-SIGN, GOTS eller lignende anderkendte certificeringer.

Et tørklæde skal både have funktion samt tilføre personlighed til den som bærer det. Hos Rue Birch finder du både tørklæder i basisfarver, men også med håndvævede detaljer og smukke farvekombinationer. Find tørklæder fra bl.a. Aiayu, Fub, Laura Barüel, Rue de Tokyo med flere.

De holdbare og tidsløse tørklæder er fremstillet af bl.a. eri silke, cashmere & merinould. Herudover har vi også de populære halsedisser fra Aiayu og Fub kaldet Merino Neck warmer fra Fub samt Nellie halsvarmer fra Aiayu.

Gennemgående er de naturlige og oftest ufarvede kvaliteter. Hold dig varm med de nøje udvalgte tørklæder og halsedisser. Brug dem under din vinterjakke eller bær eks. et varmt halstørklæde eller halsvarmer alene over en bluse på job på de ekstra kølige vinterdage. Til varme sommerdage har vi altid de fine små tørklæder fra Aiayu i ansvarlig eri silke som med fordel kan bindes i dit hår & anvendes som et hår accessories.

Har du brug for at prøve de flotte tørklæder kan du naturligvis bestille online her på siden, du kan vælge at afhente i vores fysiske butik i Nykøbing Falster eller få tilsendt til din adresse.

Har du spørgsmål eller forespørgsler er du velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon.

God fornøjelse♥