Gua Sha | Naturlige Skønhedsredskaber til Ansigt & Krop | Rue Birch

Viser alle 2 resultater

Gua Sha

GUA SHA | GUA SHA KAM FRA MELLOW MIND

Rue Birch fører serien af originale Gua Sha ‘ er fra danske Mellow Mind. Gua Sha er en gammel kinesisk teknik til massage af ansigt, krop og hovedbund. Gua Sha løsner spændinger og kan hjælpe med at frigøre eventuelle affaldsstoffer. Det er et roligt ritual, som du kan gøre dagligt eller blot engang imellem ved lejlighed. En Gua Sha fra Mellow Mind er lavet i ufarvet natursten. Hver Gua Sha er derfor helt unik og farveforskelle vil forekomme. Vi håber du vil nyde de særlige nuancer ligeså meget som vi gør ♥

En af vores personlige favoritter er den æstetiske og blide Gua Sha kam i naturlig grøn jade sten. Denne sten kam giver dig en en helt særlig massage af din hovedbund. Hovedbunden masseres blidt og stimulerer, så spændinger løsnes og dit hår får de bedste betingelser for at vokse.

Har du købt en Gua Sha her hos Rue Birch leverer vi den i en flot stof hørpose som du kan anvende til opbevaring. Bestiller du online i vores webshop, sender vi dagligt alle bestillinger afsted. Læs meget mere under hvert produkt eller kontakt os for yderligere vejledning om, hvordan man bruger en Gua Sha.