Libeco - Belive in Linen - RUE BIRCH

libeco

WE BELIEVE IN LINEN

Da jeg så de flotte produkter fra Libeco for første gang, vidste jeg at de var noget ganske særligt. Mit indre tekstilhjerte klappede af begejstring. Aldrig havde jeg set så unikke vævninger, luksuriøse kvaliteter & ydermere lokale råvarer fra Belgien, vævet CO2 neutralt i hjertet af den hyggelige by Meielbeke lidt uden for ….

Det skal ingen hemmelighed være at puder, tæpper, håndklæder og viskestykker fra Libeco altid vil være iblandt mine absolutte yndlingsprodukter hjemme i privaten.

Det er derfor med stor stolthed at jeg kan tilbyde Danmarks største udvalg af Libeco bolig tekstiler her på webshoppen samt i min butik på Falster.

 

 

belgisk håndværk siden 1858

Høstet & vævet lokalt i Belgien helt CO2 neutralt

Historien om Libeco og de unikke bolig tekstiler i hør & uld går helt tilbage til 1858.

Her startede produktionen med at de omkringliggende lokale bønder kørte deres hør ind til væveriet og afsatte på den måde deres lokalt dyrkede afgrøder.

Hørplanten har gunstige forhold i Belgien & Nordfrankring. Det er her verdens bedste kvaliteter inden for hør dyrkes. Vejr & jordbundsforhold er perfekte til den nemme hørplante. Man siger at hør er en bæredygtig plante. Det er den ud fra det synspunkt at den kræver ingen vanding (modsat til eks. bomuld) og den gror nemt uden brug af hverken gødning eller pesticider. 

Siden 1858 har Libeco udviklet sig betydeligt, dog har de formået at bevare sit lokale DNA. Den lokale hør høstet stadig lokalt & væveriet ligger stadig i Meiwleube. Kollektionen er med årene udvidet og gradvist vokset sig større. Klassikere er opstået såsom  The Belgian Towel, som jeg absolut kan anbefale. Brug den både som håndklæde, tæppe eller dug i vævet i 100 % ren hør.

I dag er Libeco en af verdens førende tekstilvirksomheder. Kommer du en dag til New York så lig vejen forbi deres flagshipstore på 5th avenue.

BÆREDYGTIGE TEKSTILER TIL DIN BOLIG

Unikke vævninger & mangfoldigt farvevalg

Unikke vævninger & langtidsholdbare kvaliteter som kun patinerer smukt igennem årene kendetegner de flotte tekstiler i hør fra Libeco.

Hos Rue Birch finder du blandt andet de populære viskestykker & servietter i hør fra Libeco samt sengetøj i hør, hørplaider, hørpuder, forklæder, duge og meget mere.

Et sidste produkt jeg gerne vil fremhæve er deres frotté håndklæder i en luksuriøs blanding af hør og bomuld. 

Aldrig har jeg set denne blanding før, og sikke et miks. Her får man et bæredygtigt håndklæde med de bedste kvaliteter fra de to materialer. Den bløde bomuld og den ekstrasugende og antibakterielle hør gør dette håndklæde til et sandt lille mesterværk på badeværelset. Håndklædet Simi fra Libeco findes i flere størrelser bl.a. både som badehåndklæde i hør samt som lille vaskeklud. 

Flotte støvede & naturlige farver i et skønt miks kendetegner de mangfoldige designs fra Libeco. På hvert produkt finder du flere typer vævninger, som nænsomt er vævet sammen ved håndkræft på de store væve, som findes på fabrikken. Libeco er ikke bange for at anvende farver i deres kollektioner. I denne sæson er der eksempelvis særligt fokus på den turquise og gule farve. Selvom det oftest vil være temmelig skarpe farver, formår Libeco at ramme en rolig udgave af disse farver, og som oveni købet går i godt samspil med resten af din bolig uanset stil.

De luksuriøse boligtekstiler fra Libeco i hør er en absolut oplevelse at leve med. Skulle du have forespørgsler på produkter som vi ikke har hjemme, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi skaffer det meget gerne hjem.

Vi har også mulighed for at få syet sengetøj til dig i de velkendte Libeco kvaliteter. Kontakt os gerne for pris samt leveringtid.

Besøg vores webshop online i dag & se hele udvalget af hør tekstiler fra Belgien & Libeco i 100 % naturlige materialer. Du finder Danmarks største udvalg på vores onlineshop samt i vores butik på Falster.

Varmeste anbefalinger herfra.

 

Kh, 

Lise fra Ruebirch.dk