Ay Studio Solbriller & Rejsetasker → Køb nu RueBirch.dk

Viser alle 21 resultater

Ay Studios


Ay Studios er unikke & tidsløse solbriller & rejsetasker i bæredygtige materialer

” AY Studios” skaber plantebaserede solbriller i højeste kvalitet & komfort. Designet er raffineret og tidsløst og de fleste modeller er unisex med undtagelse af modellen Mirage fra James Ay som er en Cat-eye dame solbrille. Alle solbriller har en høj UV beskyttelse og en linsekategori 3. De flotte solbriller leveres alle i en gaveæske med et bæredygtigt etui af genanvendt læder samt en pudseklud.

James Ay er et dansk mærke som skaber kvalitets solbriller. Navnet er opkaldt efter James Ayscough, som tilbage i 1720’erne skabte de allerførste solbriller. James Ayscough var en ægte pioner for den tid han levede i. Han var overbevist om at linser havde muligheden for at forbedre folks syn under forskellige lysforhold, og der eksperimenterede han med alle slags linser.

På trods af konkurrenternes ideologi, var James Ayscough ikke bange for at gå sine egne veje, og han troede fuld og fast på at hans vej, i forhold til optik, kunne øge ikke bare skarpheden i synet, men også farverne. Det var derfor alene ikke hans arv, som gav inspirationen til det nye solbrille brand, men lige så meget hans nysgerrighed. Det har været med til at definere James Ay.

James Ay giver dig usædvanlig bæredygtighed

James AY har en klar mission om at give mere tilbage til planeten end de bruger. Det tidsløse og langtidsholdbare design danner sammen med konkrete bæredygtige tiltag rammen for den bæredygtige og ansvarlige solbrille som James Ay skaber til både mænd og kvinder. James AY ønsker at skabe kvalitet frem for kvantitet, når det kommer til mode, trends og ikke mindst funktion. James Ay solbriller er i sandheden et par tidløse silhuetter.

Nedenfor er listet en række af de bæredygtige tiltag som James Ay arbejder ud fra:

– Bionedbrydelige solbriller baseret på planter. Majsfibre, bomuldsfrø og træfibre er nogle af de planter som Italienske Mazzucchelli anvender til at skabe den cellulose som bruges til sol brillestellet. 90 % af materialet vil være omdannet til naturgasser efter kun 115 dage. Resten omdannes til vand og biomasse.

– Solbrillens hængsler er fremstillet af 60 % genbrugte materialer. Hængslerne er fra OBE i Tyskland som har over 100 års erfaring indenfor området.

– Alle solbriller fra James Ay leveres i et etui af genanvendt læder.

– Der medfølger en pudseklud til alle solbriller laves af aflagte plasticflasker.

– For hver solgt solbrille donerer James Ay et træ via projektet www.climaider.com.

– Alt papirmateriale med produktinformation samt æske er FSC certificeret.

Kvalitetsprodukter uden lige

Når du holder et par James AY solbriller i hånden, er du ikke i tvivl om, at det er nogle holdbare, robuste solbriller, som du vil have i mange år fremover. Den massive italienske acetat har en perfekt tyngde og substans og en flot pasform på dit ansigt.

Solbrillerne passer godt til alle ansigtsformer hvad enten du har en rundt eller ovalt ansigt. Under hver solbrille kan du læse mere om hvilken pasform solbrillen egner sig bedst til. Linserne på solbrillerne er CR39 sol linser som har fået en antirefleksbelægning på indersiden og har fuld UV beskyttelse. Alle linser går under linsekategori 3.

Find dit par håndlavede miljøvenlige solbriller med lang levetid fra James Ay her på RueBirch.dk

Unikke designs du ikke finder andre steder

Det er værd at bemærke, at James AY solbriller kommer i forskellige former, størrelser og farver. De deler dog alle et minimalistisk og tidløst design med fokus på materialer af høj kvalitet. Du kan bære solbrillerne til enhver årstid og outfit, så det er utroligt alsidigt.

Her på siden finder du blandt andet modellerne Vision og Noble fra James Ay i neutrale og klassiske lyse og brune farver såsom Yelllow Light, Forest Green, Coffé Brown og Sand. Langt de fleste solbriller fra James Ay kan du også få i den ikoniske skildpadde farve som her hedder Havana.

Alle modeller med undtagelse af Mirage er unisex og alle solbriller kan som udgangspunkt også fås som en klassisk sort solbrille. Kontakt os gerne hvis du har en forespørgsel.

Follow The Sun

Bliv inspireret til at følge solen & det gode liv som følger med solen. De tre danske mænd bag James AY, Torben Holt, Mads Svindt og Mads Petersen, kommer alle med forskellig baggrund inden for modeverdenen Det er bl.a. som designer, entreprenør og marketingchef.

De har alle et ønske om at skabe et bæredygtigt brand, som inspirerer til det gode liv med masser af sol og oplevelser. De har udviklet begrebet ”Follow the Sun” som de håber at kunne inspirere os alle med.

Boutique

Mangler du et par nye ansvarlige og langtidsholdbare solbriller? Gå på opdagelse her på webshoppen eller besøg vores butik i hjertet af Nykøbing Falster. Vi forhandler et stort udvalg af kvalitetsprodukter med bæredygtighed og slow fashion i fokus.

I vores udvalg finder du alt fra Skagerak, Aiayu, Libeco, Bornholms Keramikfabrik, FUB Woman, Julie Damhus, Frama Apothecary, Rue De Tokyo og meget mere. Du finder alt fra unikt lokalt keramik fra Falster til de skønneste håndvævede tekstiler samt bæredygtige og tidløse smykker.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din ordre eller et af vores skønne produkter. Vi kan træffes på tlf. nr.: 77 77 48 00 eller e mail: info@ruebirch.dk

ÅBNINGSTIDER

Vi holder altid åbent på vores webshop, hvor du har muligheden for at foretage en bestilling til afhentning i butikken eller få din ordre leveret direkte hjem til dig. Vi sender alle hverdage og har gaveservice med gaveindpakning, udfyldt til- og frakort samt nem retur.

Mandag – fredag: 11.00-17.00

Lørdag: 10.00-14.00

Søndag: Lukket

Onsdag: Lukket

– God fornøjelse

Ay Studios