FUB Woman | Økologisk dame tøj i høj kvalitet → Køb nu

Viser alle 3 resultater

FUB WomanDe bedste styles fra FUB

Tidløst Strik i Ansvarlige kvaliteter

Hos Rue Birch kan du finde det unikke mærke FUB. Det danske brand har en helt særlig måde at skabe tøj på, da man kun anvender strikkede kvaliteter i kollektionen. Om vinteren strikkes alle design i uld & om sommeren strikkes der i bomuld. Alle designs er simple, bløde & åndbare med løse neutrale snit.

Design brandet blev grundlagt i 2006 af Anne Sofie Olrik og Lotte Bundgaard. Tøjet er holdbart i både design og kvalitet. Det skal være rart at have på, nemt at bevæge sig i & skabt i en udsøgt kvalitet & rene naturmaterialer.

Den skandinaviske minimalistiske æstetik kendetegner designstilen. Det klassiske tøj fra FUB er skabt ud fra en bæredygtig mission om enestående og langtidsholdbare strikkede kvaliteter med høj komfort og ansvarlige processer. Under indfarvning af metervarerne anvendes eksempelvis kun Low Impact Dyes & alle metervarer er certificerede økologiske.

Herudover består kollektionen af en større fast kollektion med klassiske design som altid kan fås og med få enkle sæson nyheder. FUB skaber klassisk basis design, som kan kombineres med alle garderobens favoritter. Tøjet kan bruges i alle årets 4 sæsoner, og alt deres tøj har lang levetid. FUB er et helt særligt dansk tøj brand som designer lækkert dansk modetøj i de bedste materialer, som føles godt på kroppen

Alle materialer fra FUB er certificeret økologiske. De strikkede uld kvaliteter er rene & naturlige Oeko-Tex certificerede & den strikkede bomuld er 100 % strikket GOTS certificeret. Tøj fra FUB er skabt med omtanke for dig & miljøet i luksuriøst dansk design. Det klassiske tøj indeholder derfor ikke skadelige kemikalier eller stoffer & består udelukkende af rene naturmaterialer.

Toppe

De simple strikkede toppe fra FUB i økologisk uld og bomuld er en uundværlig klassiker i din garderobe, som vi kun kan give de varmeste anbefalinger. Alle toppe har et fint strikket mønster samt en blød og elastisk pasform. De bløde og åndbare undertrøjer fra FUB er skabt med omtanke i en enestående økologisk kvalitet. Brug din basis top fra FUB alene i varme måneder eller tag den under både en cardigan, jakke, skjorte eller en chunky strik som undertøj i de kolde måneder.

De tidløse design & rolige farver gør det muligt nemt at sammensætte din Camisole top fra FUB med din nuværende garderobe. Invester i tøj fra FUB og behold dem for evigt.

T-shirts

T-shirts fra FUB er klassiske design i en helt særlig blød strikket kvalitet. T-shirts/Tee's er altid en klassiker i enhver garderobe, og nok et af de mest brugte tøj produkter. Hos Rue Birch finder du de fineste tee's fra FUB i modellerne: Pointelle Tee og Fub Classic Tee og FUB Thin Rib Tee. Der er flere dejlige farver at vælge i mellem. Til sommer er den fine Pointelle Tee oplagt i de lyse nuancer. Gå derefter efterårsdagene i møde med de varme efterårsfarver i bl.a. Camel og Apricot.

Se de forskellige tee's fra det danske FUB, strikket med godt håndværk og en masse kærlighed for det langtidsholdbare design.

Bluser

Tilføj en tidløs bluse til garderoben fra FUB med fokus på klassisk design. Oplev luksuriøst strik i den blødeste bomuld, som gør at du får lyst til at bruge blusen igen og igen. En bluse fra FUB kan bruges i mange år og i flere sæsoner. Alle produkter er GOTS certificerede, og skabt til at få dig til at føle dig godt tilpas.

Sammensæt din yndlings bluse fra FUB med garderobens andre favoritter. Kombiner den smarte bluse med alt fra afslappede lounge bukser, hverdags jeans, en lækker nederdel eller et par skønne shorts på en varm sommerdag. Mulighederne er ubegrænsede, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan style din bluse.

Find din nye yndlingsbluse fra det danske FUB hos Rue Birch.

Kjoler

FUB skaber kjoler i de skønneste strikkede kvaliteter. Feminine afslappede kjoler i simple farver og snit. Både kvinder og piger kan næsten ikke få for mange kjoler. Kjoler kan bruges til næsten enhver situation og arrangement og kan nemt styles med både sneakers, sandaler, stiletter & forskellige smykker alt efter behov og anledning.

Find bl.a. en chokoladebrun ribstrikket kjole fra FUB hos Rue Birch. Det har aldrig været mere behageligt at gå i kjole med den åndbare Rib Dress Chocolate fra FUB.

Nederdele

FUB designer strikkede nederdele i simple snit og klassiske farver. Skift bukserne ud med en smart, men simpel nederdel fra FUB, som vil kunne sammensættes med stort set alt. Hos Rue Birch kan du finde FUBs Dark Navy Skirt i GOTS certificeret økologisk kvalitet. De fine strik detaljer er langtidsholdbare design er en signatur for FUB. Tøjet skal være rart at have på, og det må man sige at disse bløde nederdele er.

Style den klassiske smukke nederdel med t-shirts eller toppe fra FUB, og opnå et skønt sommersæt. Om efteråret kan du også nyde glæde af den fine nederdel. Kombiner outfittet med en fin cardigan og strømpebukser under nederdelen - så er du efterårsklar!

Shorts

Hos Rue Birch kan du finde de blødeste og den mest behagelige strikket shorts i økologisk bomuld fra FUB. FUB Designer de absolut skønneste shorts til kvinder, og har endda lommer foran på begge sider.

De fine korte bukser er produceret i en lækker blød strik kvalitet af 89% GOTS certificeret økologisk bomuld, og 11% elastan, fri fra skadelige stoffer og kemikalier. FUB ved at kvinder elsker at klæde sig behageligt og bevare det fine look samtidigt, hvilket mærket har gjort muligt med blandingsforholdene af økologisk bomuld og elasthan. De korte bukser er dejligt lette, og bevægelighed er i høj fokus. Bevar en høj fleksibilitet henover hele dagen med de fine shorts fra FUB.

Sammensæt de lækre shorts med resten af FUBs kollektion. Det kan for eksempel være den fine camisole Top, Fub Classic Tee i camel eller ecru/dark navy, eller den stribede thin rib blouse. Mulighederne er uendelige. Shortsne kan også kombineres med resten af garderobens favoritter.

Jakker

Jakker kan være et raffineret lag man tilfører sit outfit, som kan gennemføre og sætte prikken over i'et på ens look.Heryúdover giver en smuk jakke karakter og mulighed for lag-på-lag i forår og efterår hvor temperaturen nemt kan skifte. Hos Rue Birch kan du bla. finde den populære Fub Jacket, i det blødeste bomuld. Gå forår og sommer i møde med en ny bæredygtig og økologisk jakke i en naturlig lys ecru farve.

Den simple og æstetiske jakke fra FUB er strikket i en fast Milano strik, som giver den strikkede kvalitet en fasthed uden at gå på kompromis med det afslappede og tidsløse udtryk. Knapperne er i nøddetræ og pasformen er løs og boxy, med mulighed for at have en tykkere sweater på inden under. Jakken har en skjortekrave, store lommer til nøgler, telefon mm, og skulderen er ''dropped shoulders''.

Kombiner jakken med resten af kollektionerne fra FUB. Du kan kombinere den smarte jakke med FUBs Pointelle Tee og et par shorts, og så er dit sommeroutfit og vinteroutfit gennemført.

Strømper

Strømper er en klassiker i kollektionen fra FUB. Hver sæson kommer nye farver til i samme økologiske kvaliteter. Om sommeren finder du strømper i strikket bomuld og om vinteren anvendes den varme uld kvalitet. FUB udfordrer den klassiske strømpe med smukke dæmpede farver og simple strikkemønstre.

Strømper fra FUB er skabt i enestående holdbar kvalitet og med en skøn pasform. Disse strømper til kvinder i støvede farver tilfører et raffineret og luksuriøst udtryk til din strømpe skuffe. Har du allerede en skuffe fyldt med sorte og hvide strømper, som de fleste af os, kan vi på det varmeste anbefale at udfordre din stil med disse særlige klassiske strømper i en udsøgt økologisk kvalitet.

FUB har gjort sig umage med produktionen af de fine strømper du kan bla. finde i farven Sage Melange og Dark Navy Melange. De flotte strømper er i elastisk kvalitet, og forstærket i både hæl og front. De er nemme at bruge, og kan styles med næsten alt tøj du i forvejen har, samt dine yndlings items fra FUBs kollektioner.

Glæd dig til at nyde dit tøj fra FUB i mange åre frem. Vi sender din bestilling hurtigt afsted og giver gratis fragt bestiller du for over 499 kr.

Har du behov for at prøve dit tøj fra FUB før du køber er du altid velkommen i vores butik i Nykøbing Falster.

Vidste du:

FUB anvender bomuld i kvaliteter som er i 100% certificeret økologisk bomuld, og er dyrket af ikke-genmodificerede planter, og uden brug af kunstgødning eller pesticider?