AIAYU | Bæredygtigt design tøj & sengetøj | Køb her | Rue Birch

Viser 1–21 af 211 resultater

Aiayu


Aiayu Kjoler | Aiayu Skjorter | Aiayu Nattøj | Aiayu Puder | Aiayu Bukser | Aiayu Tasker

Ansvarligt dansk design

Aiayu skaber bæredygtigt luksus. Et helt igennem gennemført univers, hvor luksuriøse og bæredygtige tekstiler danner rammen om deres design & processer. Hvor hvert produkt er en investering i din garderobe & bolig. Bag alle produkter finder du en helt særlig historie. Den måde brandet udvælger materialerne for hvert produkt er ved at teste, hvordan det føles mod huden for at give dig den bedste følelse. Aiayu har altid sat en af de mest visionære & ambitiøse dagsordener når det kommer til langtidsholdbar mode & boliginteriør. Aiayu er Made to Last.

HISTORIEN BAG AIAYU & DEN LOKALE PRODUKTION

Når man bevæger sig ud i at starte et brand, er det vigtigt at have både sjæl og hjerte med sig. Det er tydeligt at Maria Høgh Heilmann, stifteren af Aiayu, har haft dette da hun etablerede virksomheden tilbage i 2005. Aiayu betyder sjæl på Bolivias oprindelige sprog.

Historien begyndte med at Maria Høgh Heilmann ønskede at skabe unikke miljøbevidste produkter, og har en ambitiøs vision om at producere tidsløse designs til kvinder & hjem, som vil blive værdsat til trods for skiftende styles, trends og sæsoner. Som forbruger kan man med Aiayu få glæde af sit langtidsholdbare design over tid, og undgå at flyde med på en flygtig modetrend eller en fast fashion tendens.

Man kan med tryghed sige at kvalitet og bæredygtighed er kerneværdier hos det sanselige brand Aiayu, som har øje for både etik & æstetik. Aiayu har hovedkontor i Danmark, nærmere betegnet på Østerbro i København. Det er herfra de skaber en stærk brandidentitet & udvikler det særlige bæredygtige design, som du kan nyde i mange år.

Produktsortimentet er bredt og indeholder alt fra økologisk sengetøj & sengetæpper i kollektionen DOMUS SLEEP, til AIAYU WEAR, som er langtidsholdbart økologisk modetøj til damer. Deres helt særlige LOUNGEWEAR kollektion, med tidløst og behageligt loungewear til kvinder, finder du også i sortimentet. Udover den klassiske pyjamas fra Aiayu finder du også blødt og økologisk basis tøj til afslapning hjemme. Fra starten har Aiayu haft en signatur farve som hedder Indigo Stripe. Du finder bl.a. indigo stripe i den klassiske badekåbe fra Aiayu og deres økologiske lounge bukser Lilja Pant. Aiayu skaber også forskelligt tilbehør. Find bl.a. en flot økologisk toilettaske eller pouch fra Aiayu samt de mange flotte tørklæder i uld og silke fra Aiayu, der er et must have.

BÆREDYGTIG PRODUKTION – UNDYED KVALITETER

Aiayu betyder, som tidligere nævnt, sjæl på det oprindelige befolknings sprog i Bolivia. Bolivia har altid haft en helt særlig betydning for Aiayu. For mere end et årti siden, var det nemlig her hele den bæredygtige produktion startede. I dag stammer al strik i lamauld stadigvæk fra Bolivia. Fra starten har Aiayu arbejdet med velgørende projekter for at skabe bedre arbejdsvilkår for kvinder samtidig med at bibeholde den bæredygtige produktion i forhold til natur & dyr.

Er du så heldig at erhverve dig en af de unikke og håndstrikkede “Helen pouch” fra Aiayu, vil du i denne strikkede taske finde initialer fra kvinden som står bag.

Den unikke og eftertragtede uld fra lamaer i Bolivia er dog ikke det eneste som sortimentet kan tilbyde. Aiayu arbejder med GOTS (Global Organic Textile Standard) certificeret økologisk bomuld fra Indien, sourcet og bearbejdet på BSCI (Business Social Compliance Initiative) certificerede fabrikker, som sikrer et højt niveau af social og miljømæssig ansvarlighed. Nepal er landet, hvor strik fra Aiayu i cashmere uld & Sartul uld stammer fra. Her sourcer Aiayu deres uld fra dyr på den allermest skånsomme måde og med den største respekt for naturen. Dette gælder helt fra dyrenes græsning på højlands sletterne, dyrevelfærd, sociale arbejdsforhold og miljømæssige hensyn. Du får altid et bæredygtigt design til dit produkt, hvad end om det er til dit soveværelse eller garderoben.

Store dele af tøj kollektionen fra Aiayu findes i undyed kvaliteter. Altså uld og bomuld som ikke er farvet, men derimod besidder den naturlige farve som naturen har skabt materialet i.

AFSLAPPET SØVN MED AIAYU SENGETØJ & NATTØJ.

Oplev den luksuriøse SLEEP kollektion fra Aiayu, bestående af bæredygtig sengetøj produceret udelukkende i 100% økologisk bomuld. Skab de helt rigtige rammer for en harmonisk søvn med eksklusivt sengetøj, som krammer & svøber kroppen helt perfekt. Du vil straks bemærke de lækre materialer, når den bare hud kommer i kontakt med det bløde Aiayu sengetøj. Det særlige tynde bomuld poplin er tyndt vævet for en optimal åndbar effekt. Den silkelignende og langtidsholdbare kvalitet gør disse sengesæt fra Aiayu til noget helt særligt.

Økologisk sengetøj fra Aiayu fås i mange farver og med ekstra længde. Vælg bl.a. imellem farverne Cocoa, Sky, Oxford, Ash, Shell og den løstvævede kvalitet Indigo. Alle farver er støvede & blide nuancer som f.eks. støvet gul, støvet grøn, lyserød og grå. Farverne er nøje afstemt og i harmoni med skandinavisk minimalisme. Dette giver den rolige fornemmelse ethvert sovemiljø bør byde på. Det økologiske sengesæt i bomuld kommer med et pudebetræk & leveres i en genanvendelig stofpose. Der er mulighed for at tilkøbe et økologisk lagen fra Aiayu i samme farve. Kontakt os gerne for bestilling, hvis den ønskede farve ikke er på lager.

Kombiner gerne dit Aiayu sengetøj med nattøj fra Aiayu, og gå en afslappet søvn i møde. Kollektionens nattøj er en del af den særlige loungewear kollektion, som kan iføres til afslappende og langsomme dage i hjemmet. I kollektionen findes den klassiske bestseller pyjamas vævet i GOTS certificeret økologisk bomuld. Denne pyjamas fra Aiayu har fine detaljer og findes i mange farver. Mix og match den flotte kollektion og kombinér gerne både natskjorter, bukser, badekåber & pyjamas fra Aiayu på kryds og tværs med resten af din garderobes favoritter. De bløde holdbare kvaliteter er små investeringer i din garderobe & en oplagt gave idé.

AIAYU TØJ ER MADE TO LAST – REPAIR SERVICE

Udover det luksuriøse sengetøj og nattøj fra AIAYU, fører Rue Birch et stort udvalg af det bæredygtige AIAYU tøj i enestående kvaliteter. Aiayu er slow fashion og indbegrebet af “made to last”. Kollektionen består af flere typer af tøj, med særligt fine detaljer, som understreger de mangfoldige og håndværksmæssige teknikker som Aiayu mestrer til perfektion. Du kan finde tøj, som passer til enhver situation & anledning fra Aiayu. Alle designs skabes i tidsløse nuancer og afslappede snit. Uanset om du mangler tøj til afslapning, hverdag, fest, arbejde eller en anden særlig lejlighed, så finder du det her på Rue birch.

For aiayu er Made to last ikke bare tomme ord. Har du erhvervet dig en af de mange smukke strik bluser fra Aiayu, har du altid mulighed for at få din strik repareret, hvis skulle du være uheldig med din sweater eller cardigan fra Aiayu. Når du investerer i en Aiayu strikket bluse er det meningen at den skal holde år efter år. Kontakt os gerne for at høre nærmere om dine muligheder for reparation af din Aiayu strik.

Alt vores AIAYU tøj er nøje udvalgt fra kollektionen & fås i det velkendte simple design, kendetegnet af de skønne natur materialer med flere forskellige farver, og gennemtænkte og afslappede snit. Find dit yndlings tøj fra AIAYU lige her på vores hjemmeside.

BOUTIQUE

Mangler din garderobe nogle essentielle items i høj kvalitet, eller blev du fristet efter at kigge på Aiayus kollektioner, så besøg vores butik i hjertet af Nykøbing Falster, i en lille sidegade. Hos os finder du ikke mindst brandet Aiayu, men også Skagerak, Bornholms Keramikfabrik, Julie Damhus, Frama og mange flere. Oplev unik keramik, håndvævede tekstiler, bæredygtige og tidsløse smykker og slow fashion fra Aiayu & Rue de Tokyo.

Vi har placeret os i 4800 Nykøbing Falster, og har et stort udvalg af lækre designprodukter. Vores fokus ligger på bæredygtighed, så hos os finder du blandt andet Danmarks største udvalg af mærket Libeco, som fremstiller de absolut skønneste bolig tekstiler i 100% naturligt hør. Vi er et af Lolland-Falsters førende designbutikker, så om du enten bor i nærheden, er på sommerhusferie i Marielyst eller blot på besøg hos nærboende familie, så kom endelig forbi vores butik og lad dig inspirere blandt kollektionerne. Vi har alt fra tøj, boligtilbehør, skønhedsprodukter, køkkenprodukter, smykker og meget mere.

KONTAKT OS

Kontakt os hellere end gerne hvis du har nogle spørgsmål til et produkt eller en ordre. Vi kan træffes på tlf.nr: 77774800 eller e mail: info@ruebirch.dk

ÅBNINGSTIDER

Vores webshop har altid åbent, og du har mulighed for at bestille afhentning fysisk i butikken når du handler igennem vores webshop.

Mandag – fredag: 11.00-17.00

Lørdag: 10.00-14.00

Søndag & Onsdag: Lukket

God fornøjelse ♥