AIAYU Sengetøj | Høj kvalitet & stort udvalg → Skarpe priser

Viser 1–21 af 28 resultater

Aiayu | SengetøjAIAYU Sengetøj

Sov blødt og luksuriøst med sengetøj fra Aiayu i knitrende økologisk bomuld. Den eksklusive bomuld er vævet i den særlige poplin vævning, som giver den helt særlige sprøde kvalitet.

Det flotte sengetøj fra Aiayu findes i flere farver. Find blandt andet den klassiske lyseblå farve Sky, den ikoniske grå farve Ash eller den klassiske hvide farve. Nyheder i efteråret 2021 bliver den brune farve.

Al sengetøj fra Aiayu fås i flere størrelser. Den almindelige 140 x 200 cm. & 140 x 220 cm. Når du køber et sengetæt fra Aiayu køber du altid både dynebetræk & pudebetræk samlet. Begge dele leveres i en flot matchende samt genanvendelig stofpose. I sleep kollektionen fra Aiayu finder du også matchende lagen. Skulle der være farver eller mål du ikke kan finde på webshoppen er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@ruebirch.dk eller besøg vores butik i Nykøbing Falster. Vi sørger for at bestille dit ønskede sengetøj hjem til dig med det samme.

Sov skønt i mange år i det flotte sengetøj fra Aiayu.

Aiayu sengetøj fra ruebirch dk

Eksklusivt sengetøj i en luksuriøs kollektion

Aiayus bomuld er GOTs certificeret bomuld, som sikrer dig tidløse kvalitetsprodukter som holder i mange år. Til de langsomme dage derhjemme, kan du hoppe i Aiayu pyjamas eller Aiayu shorts og hygge under de bløde lagener, enten på sofaen eller på dit soveværelse.

Afslapning på den helt rigtige måde

Det er vigtig med en god nats søvn, for at fungere næste dag. Med sengetøj fra det danske Aiayu er du godt på vej, men det er ikke kun sengetøjet som skal være behageligt. Når du jager en god nats søvn, er det vigtigt at beklædningen er behagelig. Dit nattøj skal hverken være for løst eller stramt, og gerne i gode materialer som du kan ånde i, i løbet af natten.