AIAYU Sengetøj | Høj kvalitet & stort udvalg | Rue Birch

Viser 1–21 af 33 resultater

Aiayu Sengetøj

Udsalg

AIAYU SENGETØJ

‘Aiayu Sleep’ er navnet på hele den store kollektion af sengetøj fra Aiayu. Her på siden finder du et meget stort udvalg af det luksuriøse og økologiske sengetøj fra Aiayu. Lækkert sengetøj i mange smukke farver og den velkendte åndbare kvalitet. Hos Rue Birch finder du både sengetøj til dobbeltdyne, sengetøj til almindelig dyne i 140 x 200 cm, sengetøj til dyne med ekstra længde i størrelsen 140 x 220 cm samt et økologisk lagen som passer til i farven. Find de populære sengesæt i sprød, blød og åndbar poplin bl.a. i farverne Ocean, Twllight, Cocoa, Ash, Shell, Pure Ecru samt ice.

Fakta om økologisk sengetøj fra Aiayu

Det økologiske sengetøj er naturligt & skabt i 100 % økologisk chetna bomuld som knitrer sprødt & svøber sig blødt om kroppen.

Det lette bomuldspoplin er et behageligt & åndbart materiale. Den smukke farve vil skabe ro & personlighed i soveværelset.

På dynebetrækket finder du et diskret AIAYU logo ved bunden. Dynebetrækket lukkes med lynlås. Sættet inkluderer ligeledes et hovedpudebetræk med konvolutlukning. Hele sættet leveres i en genanvendelig stofpose. Passer til en almindelig dansk standarddyne med ekstra længde & hovedpude.

Bestil online eller besøg vores butik

Hos Rue Birch sender vi dagligt bestillinger afsted og er lagerførende på alt sengetøj fra Aiayu. Har du brug for at se det flotte økologiske sengetøj og de mange farver er du meget velkommen til at besøge vores fysiske butik på Tværgade 6 i Nykøbing Falster.

AIAYU Sleep

Sov blødt og luksuriøst med sengetøj fra Aiayu i knitrende økologisk bomuld. Den eksklusive bomuld er vævet i den særlige poplin vævning, som giver den helt særlige sprøde kvalitet.

Det flotte sengetøj fra Aiayu findes i flere farver. Find blandt andet den klassiske lyseblå farve Sky, den ikoniske grå farve Ash eller den klassiske hvide farve. Nyheder i efteråret 2021 bliver den brune farve.

Al sengetøj fra Aiayu fås i flere størrelser. Den almindelige 140 x 200 cm. & 140 x 220 cm. Når du køber et sengetæt fra Aiayu køber du altid både dynebetræk & pudebetræk samlet. Begge dele leveres i en flot matchende samt genanvendelig stofpose. I sleep kollektionen fra Aiayu finder du også matchende lagen. Skulle der være farver eller mål du ikke kan finde på webshoppen er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@ruebirch.dk eller besøg vores butik i Nykøbing Falster. Vi sørger for at bestille dit ønskede sengetøj hjem til dig med det samme.

Sov skønt i mange år i det flotte sengetøj fra Aiayu.

Eksklusivt sengetøj i en luksuriøs kollektion

Aiayus bomuld er GOTs certificeret bomuld, som sikrer dig tidløse kvalitetsprodukter som holder i mange år. Til de langsomme dage derhjemme, kan du hoppe i Aiayu pyjamas eller Aiayu shorts og hygge under de bløde lagener, enten på sofaen eller på dit soveværelse.

Afslapning på den helt rigtige måde

Det er vigtig med en god nats søvn, for at fungere næste dag. Med sengetøj fra det danske Aiayu er du godt på vej, men det er ikke kun sengetøjet som skal være behageligt. Når du jager en god nats søvn, er det vigtigt at beklædningen er behagelig. Dit nattøj skal hverken være for løst eller stramt, og gerne i gode materialer som du kan ånde i, i løbet af natten.

 

Kan du ikke finde dit ønskede sengetøj fra Aiayu? Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@ruebirch.dk eller telefon 77774800.

GAVESERVICE

Skal du købe sengetøj fra Aiayu som gave er det muligt at få pakket det flotte sengetøj ind. Du vælger selv papir og farve på bånd under hvert produkt. Vi sætter altid til og frakort på din gave hvor du har mulighed for at skrive en personlig hilsen. Du kan altid bytte i 30 dage. Er der længere tid til du skal give gaven laver du blot en note i din bestilling hvornår den skal gives. Så forlænger du automatisk dit bytteret.