AIAYU Tøj | Dansk brand | Stort udvalg & høj kvalitet | Rue Birch

Viser 1–21 af 114 resultater

Aiayu | Tøj


Aiayu Kjoler | Aiayu Skjorter | Aiayu Nattøj

AIAYU tøj – høj kvalitet

Aiayu er et dansk banebrydende brand, som i den grad lever op til begrebet “Made to Last”. I kollektionen fra Aiayu finder du både tøj til hverdag, afslapning, sengetøj og puder. Alt sammen i samme velkendte og økologiske kvalitet. Tøj fra Aiayu er tidsløst & klassisk med enkle snit & smukke detaljer. Find blandt andet den klassiske skjorte Shirt, som Aiayu altid har i sortimentet og som Rue Birch altid har fast i flere farver. Aiayu er enestående i deres måde at tænke bæredygtig mode. Læs mere her på siden om det eksklusive danske brand.

AIAYU WEAR & LOUNGEWEAR

Aiayu har altid kunnet noget helt særligt med det kvaliteter. Aiayu arbejder med naturlige materialer og ikke mindst naturens egne farver. De formår at anvende eksklusive og innovative kvaliteter, som på fornemmeste vis støtter op om lokal bæredygtig produktion. Tag eksempelvis Yak Uld, som stammer fra Yak Oksen. Den flotte vest Foxglove som ses på ovenstående billede er strikket i denne særlige uld. Ulden sources igennem et bæredygtigt projekt som hedder Green Gold. Dette projekt støtter op om at bevare græs & beplantning på de mongolske sletter samt sikre de nomadiske hyrder en bedre indtægt. Hvert stykke tøj fra Aiayu har en lignende enestående historie, som er gennemtænkt til mindste detalje.

Stort udvalg af AIAYU tøj

Rue Birch fører et bredt udvalg fra Aiayu. Vi er super stolte over at være udvalgt til at kunne forhandle dette enestående danske brand. Hos Rue Birch finder du både strik, bluser, veste, bukser, kjoler, t-shirts & tilbehør fra Aiayu.

Simpelt og bæredygtigt tøj fra AIAYU

Aiayu er langtidsholdbart tøj i smukt simpelt design. Slow Fashion som du bærer & investerer i med god samvittighed. Har du ikke prøvet tøj fra Aiayu, kan vi godt afsløre at det er stærkt vanedannende.

God fornøjelse.

Aiayu tøj