Skagerak Møbler | Stort Udvalg I Høj Kvalitet → Køb Her!

Viser 1–21 af 35 resultater

Skagerak by Fritz HansenSKAGERAK MØBLER & INTERIØR by Fritz Hansen

Bæredygtige danske designikoner siden 1976

Det er med stor stolthed at Rue Birch præsenter dette ikoniske & bæredygtige møbelbrand. Se møbler & interiør her online eller besøg os i vores butik i Nykøbing Falster.

Skagerak skamle med bøger

DESIGN MED HISTORIE

Skagerak er en dansk familieejet møbelvirksomhed. Siden 1976 har Skagerak skabt klassisk design med et moderne skandinavisk udtryk.

Skagerak designer møbler og interiør som er bygget til at blive brugt livet igennem & for generations to come

SKANDINAVISK DESIGN MED EN BÆREDYGTIG MISSION

Bæredygtig etisk produktion samt ansvarlig indkøb af træ er for Skagerak en absolut hjertesag.

Alle led, processer & detaljer er alle nøje gennetænkt med kvalitet, håndværk & holdbarhed for øje. Skagerak er bl.a. certificeret med FSC samt B-Corp certificeringen og formår på den måde at tllbyde eksklusive bæredygtige møbler i tidsløst og enkelt design.

Skagerak har siden 1976 skabt smukke møbelklassiskere. Igennem årene er kollektionerne gradvist blevet udvidet og rummer i dag både møbler til ude- og indebrug samt interiør i egetræ, teak, samt keramik, glas & andet tilbehør til boligen.

Design fra Skagerak er designet til at blive brugt livet igennem. Det en smukt håndværk, som har en lang levetid med den rette behandling. Når du køber et produkt fra Skagerak får du automatisk 5 års garanti på dit produkt. Kontakt os gerne online på webshoppen eller kig ind i vores butik i Nykøbing Falster for at høre nærmere om vedligeholdese af dit nye Skagerak møbel.

Ø-LIV SKAGERAK

Rue Birch handler om bæredygtigt design, Ø-liv, håndværk & kreativ sanselighed. Vi prioriterer det holdbare design og de små finurlige historier.

Vores Ø-historie harmonerer så fint sammen med værdierne fra Skagerak.

RUE BIRCH er en bæredygtig webshop med en lille fysisk oase på øen Falster. I hjertet af Nykøbing Falster finder du et lille eksklusivt udvalg af de tidsløse møbler og interiør fra Skagerak. Har du behov for at se de flotte design fra Skagerak, skal du være mere end velkommen i vores butik på Tværgade i Nykøbing Falster. I butikken i Nykøbing Falster kan du bl.a. finde det smukke skærebræt fra Skagerak, det nye Aldus spisebord i egetræ, de populære Georg møbler, samt den nye Noboru skammel fra Skagerak. Du kan naturligvis finde mange flere design fra Skagerak både her online samt i butikken på Falster. Er der nogle designs vi ikke har hjemme bestiller vi det gerne hjem til dig. Kontakt os gerne her online eller kig forbi butikken til en kop kaffe & se hele udvalget fra Skagerak i Nykøbing Falster.