Frama - RUE BIRCH

design i naturlige rå materialer

Frama er et dansk brand med en organisk og simpel tilgang til design. Håndværk & naturlige rå materialer er kendetegnende for deres enkle og skukturelle designsignatur. I kollektionen fra Frama finder du både møbler, interiør samt deres Apothecary Collection som indeholder håndsæbe, håndcreme, Shampoo & meget mere.

Frama er baseret i hjertet af København. Nærmere betegnet i det gamle historiske Nyboder Kvarter. Her kan du finde dem på det gamle Apotek, hvor det også er muligt at få en kop kaffe. Frama har indrettet sig i de klassiske rammer tilsat Frama signatur med rå enkle elementer & en organisk toneangivende farvepalette.

Hos Rue Birch finder du et bredt udvalg fra Frama. Find bl.a. møbler, spejle, glas, skærebrædder & Apothecary kollektionen hos os. Besøg os online eller kig forbi butikken i Nykøbing Falster hvor vi udstiller det flotte design fra Frama.

tidsløst & ikonisk design

Frama definerer et nyt designsprog

Hos Rue Birch er vi super stolte over at kunne repræsentere Frama & deres helt unikke signatur. Frama arbejder med naturens egne materialer på en helt ny måde udover forskellige trætyper anvender de også beton, rustfrit stål og kork. Alle sammen naturlige alternative materialer anvendt til møbler. Træ er naturligvis også en del af deres materialevalg, men her igen ses i en ny mere chunky udgave. Tag eksempelvis det ikoniske Farmhouse table som er en nyfortolkning af et klassisk fransk spisebord & som er et signaturdesign fra Frama. Når vi nu er ved nyfortolkninger, så er det i den grad noget som kendetegner Frama og deres design DNA. Det flotte labrary & shelf system med hylder og reoler kan mange ligge genkende til fra tidligere tider. Her har Frama igen nyfortolket designet, materialevalg og ikke mindst de mange muligheder for at udbygge og personliggøre opbevaring til dit hjem.

På denne måde formår Frama at bevare sin egen design DNA samt sikre et langtidsholdbart design i tidsløse linjer.

Et bestseller og signatur produkt over den alle er dog Adam stolen. Denne stol, skammel & taburet fra Frama fås i forskellig højde, farver samt flere materialer. Adam stool som den hedder fås med de originale sorte ben, men mange farver er kommet til. En ny variant til udendørs brug finder du også online hos Rue Birch eller besøg butikken i Nykøbing Falster og se hele det samlede udvalg fra Frama af møbler, spejle, glas, skærebrædder, stole, borde og meget mere. Har du spørgsmål er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os på info@ruebirch.dk eller telefon 7777 4800.

Vi glæder os til at vise dig det flotte design fra Frama.

FRAMA APOTHECARY

En kollektion af holistisk skønhed

Apothecary kollektionen fra danske Frama, er en serie af 100% naturlig sæbe, lotion, parfume, shampoo, duftlys m.fl. Alle produkter er nærende, fugtgivende med skønne naturlige dufte af bl.a. Ylang ylang, sandalwood & cedertræ.

Apothecary Collection fremstilles i Danmark, og kommer i flotte æstetiske italienske glasflasker. Glasflaskerne har masser af format og tyngde og kan genanvendes i mange år frem. Til både den store og lille håndsæbe samt shampoo findes der en refill sæbe fra Frama. De flotte signatur glasflasker er simple i udtrykket med et tidløst design & passer smukt ind i det nordiske badeværelsesmiljø.

Frama Apothecary Hand Wash

Den luksuriøse & ikoniske håndsæbe fra Frama renser nænsomt dine hænder samtidig med at den tilfører fugt. De aktive økologiske ingredienser består bl.a. af shea smør & aloe vera, som tilsammen udgør den perfekte plejende håndsæbe. Med noter af ylang ylang, sandeltræ og cedertræ er du garanteret en mild frisk duft.

Håndsæben kommer i en genanvendelig glasflaske, du kan bruge igen og igen. Den æstetiske flaske pynter i ethvert miljø, hvor du ønsker at stille den, og er nem og funktionel med både dosering og mulighed for genopfyldning. Udover dette, er den selvfølgelig også nem at rengøre. Kør forsigtigt en fugtig klud henover, og den er så god som ny.

Brug den dagligt og gerne sammen med kollektionens Hand Lotion for optimal pleje.

Frama Apothecary Hand Lotion

Den milde lotion har en frisk, aromatisk duft du kan bruge til hænder, albuer og andre tørre steder. Den luksuriøse håndcreme fra Frama indeholder blandt andet shea smør, mandelolie og aloe vera til at blødgøre og trænge dybt ned i huden og pleje. Med en mild duft af ylang ylang, sandeltræ og Cedertræ, er du sikret en frisk duft og dejlig aroma.

Brug den dagligt og gerne sammen med kollektionens Hand Wash. Den lækre håndcreme & håndsæbe fra Frama kan du få på glasflaske i 2 størrelser. Ydermere kan du få håndcremen på en lille tube til at have med på farten.

Frama Apothecary Shampoo

Til alle hårtyper

Den fugtgivende hårshampoo fra danske Frama er perfekt til dig, som ønsker at skåne din hovedbund for unødvendige kemikalier. Er du på udkig efter en 100% naturlig og organisk hårshampoo, eller er din hovedbund måske til den sensitive side, så invester i denne shampoo, og fyld nemt den flotte glasflaske op igen og igen med den nemme refill shampoo fra Frama.

Den naturlige shampoo indeholder sheasmør og aloe vera for at fugte og pleje håret, og tilfører en duft med milde noter af ylang ylang, Sandeltræ og Cedertræ.

Brug den når håret trænger til at blive vasket og kombiner den med Frama Apothecary Conditioner efterfølgende. En luksuriøs & æstetisk hårshampoo som hele familien trygt kan anvende.

Frama Apothecary Conditioner

Til alle hårtyper

Ønsker du at pleje dit hår så det bliver blødt og stærkt, så tilføj Farma Apothecary Conditioner til din daglige hår rutine. Påfør den bløde og nærende balsam i 100% naturlige ingredienser efter Farma Apothecary Shampoo.

Den luksuriøse og fugtgivende balsam er fyldt med aktive proteiner, som styrker det enkelte hårstrå ind til kernen. Denne balsam fra Frama indeholder A, B1, B2, B6, C og E vitaminer samt antioxidanter, som styrker håret og giver det en blank og tung fornemmelse, der udstråler sundt og velplejet hår. Denne balsam har signaturduften med milde noter af ylang ylang, sandeltræ og cedertræ som giver en skøn frisk duft til håret. Den flotte glasflaske giver den perfekte dosering, så du får den rette mængde. Skån miljøet – Køb Refill sæbe & shampoo fra Frama

For at skåne miljøet, kan du tilkøbe refill til de fleste af kollektionens produkter, og fylde den originale emballage op, og genanvende den. Du finder hele udvalget online samt i vores fysiske butik. Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Refill sæbebeholderen er lavet af genanvendeligt PET plast. Gem & rengør din originale glasflaske fra Frama, og køb nemt en refill i stedet.