Frama - RUE BIRCH

frama

 

Frama er et dansk brand med en organisk og simpel tilgang til design. Håndværk & naturlige rå materialer er kendetegnende for deres enkle og skukturelle designsignatur. I kollektionen fra Frama finder du både møbler, interiør samt deres Apothecary Collection som indeholder håndsæbe, håndcreme, Shampoo & meget mere.

Frama er baseret i hjertet af København. Nærmere betegnet i det gamle historiske Nyboder Kvarter. Her kan du finde dem på det gamle Apotek, hvor det også er muligt at få en kop kaffe. Frama har indrettet sig i de klassiske rammer tilsat Frama signatur med rå enkle elementer & en organisk toneangivende farvepalette.

Hos Rue Birch finder du et bredt udvalg fra Frama. Find på møbler, spejle, glas, skærebrædder & Apothecary kollektionen hos os. Besøg os online eller kig forbi butikken i Nykøbing Falster hvor vi udstiller det flotte design fra Frama.

tidsløst & ikonisk design

Frama definerer et nyt designsprog

Hos Rue Birch er vi super stolte over at kunne repræsentere Frama & deres helt unikke signatur. Frama arbejder med naturens egne materialer på en helt ny måde udover forskellige trætyper anvender de også beton, rustfrit stål og kork. Alle sammen naturlige alternative materialer anvendt til møbler. Træ er naturligvis også en del af deres materialevalg, men her igen ses i en ny mere chunky udgave. Tag eksempelvis det ikoniske Farmhouse table som er en nyfortolkning af et klassisk fransk spisebord & som er et signaturdesign fra Frama. Når vi nu er ved nyfortolkninger, så er det i den grad noget som kendetegner Frama og deres design DNA. Det flotte labrary & shelf system med hylder og reoler kan mange ligge genkende til fra tidligere tider. Her har Frama igen nyfortolket designet, materialevalg og ikke mindst de mange muligheder for at udbygge og personliggøre opbevaring til dit hjem. 

På denne måde formår Frama at bevare sin egen design DNA samt sikre et langtidsholdbart design i tidsløse linjer.

Et bestseller og signatur produkt over den alle er dog Adam stolen. Denne stol, skammel & taburet fra Frama fås i forskellig højde, farver samt flere materialer. Adam stool som den hedder fås med de originale sorte ben, men mange farver er kommet til. En ny variant til udendørs brug finder du også online hos Rue Birch eller besøg butikken i Nykøbing Falster og se hele det samlede udvalg fra Frama af møbler, spejle, glas, skærebrædder, stole, borde og meget mere. Har du spørgsmål er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os på info@ruebirch.dk eller telefon 7777 4800.

Vi glæder os til at vise dig det flotte design fra Frama.