Håndpleje | Økologisk & Naturlig Håndcreme og Sæbe | Rue Birch

Viser alle 12 resultater

Hænder

HÅNDSÆBE FRA FRAMA

Her hos Ruebirch.dk finder du bl.a. den luksuriøse og naturlige håndsæbe fra Frama med den skønne Apothecary signaturduft eller den nye mere urtede variant Herbarium. Hand Wash fra Frama leveres altid i den flotte italienske glasflaske og kommer i 2 størrelser. Du finder også den velduftende og plejende håndcreme fra Frama i både glasflaske og tube. Den lækre og velduftende håndcreme fra Frama efterlader dine hænder silke bløde.

SÆBEBAR FRA MELLOW MIND

Rue Birch forhandler et nøje udvalgt sortiment af naturlige og håndlavede sæber fra danske Mellow Mind. Find bl.a. en fast håndsæbe med duft af geranium, lavedel eller med neutral duft. Alle sæber er skabt med veganske, økologiske og naturligt plejende ingredienser.

KUNDESERVICE

Rue Birch er både en online shop og fysisk butik. Du er altid velkommen til at besøge os i vores fysiske lokaler på Tværgade 6 i Nykøbing Falster. Her er det muligt at prøve og dufte til de mange lækre sæber til dine hænder samt håndcreme. Bestiller du online sender vi alle hverdage kl. 12. Du har også mulighed for at vælge gave indpakning samt nem retur. Du har altid fuld returret i 30 dage.

God fornøjelse med de lækre produkter til dine hænder ♥