Strømper & Strømpebukser | Bæredygtige & Komfortable | Rue Birch

Viser alle 12 resultater

Strømper | Strømpebukser

HOLDBARE LUKSURIØSE STRØMPER

Her på siden hos Rue Birch finder du et særligt håndplukket udvalg af naturlige strømper i eksklusive kvaliteter. Alle strømper er strikket i naturlige ansvarlige materialer. Certificeret uld & bomuld af økologisk oprindelse er de primære materialer. Strikket i særlige tidsløse farver og med fine detaljer.

Alle strømper har en god længde og pasform. Hos Rue Birch kan du finde strømper fra blandt andet FUB & Aiayu.

STRØMPER FRA AIAYU

Som en nyhed i efteråret lancerer Aiayu en helt særlig kollektion af strømper i deres karakteristiske luksuriøse og ansvarlige kvaliteter. Alle strømper i uld er i naturlige farver og findes blandt andet i de luksuriøse materialer som cashmere uld. Du kan finde hele udvalget af strømper fra Aiayu her på siden hos Ruebirch.dk. Du kan også besøge vores fysiske butik Rue Birch i Nykøbing Falster for råd og vejledning, samt mulighed for at se og røre de mange modeller.

STRØMPER FRA FUB

Fub er et dansk mærke som har specialiseret sig i strik. Hver sæson finder du nye strømper fra Fub. Om vinteren strikker Fub i den varme uld kvalitet og om sommeren strikker de i den bløde og åndbare bomuld. Strømperne findes altid i holdbare og tidsløse farver med særlige strikkede teknikker, som gør strømperne personlige. Strømperne fra Fub kendetegnes af den genkendelige gode pasfom med god længde op af benet som varmer i de kolde måneder.

Her på siden hos Rue Birch finder du uld strømper fra Fub i strikket melange samt bomuldstrømper fra Fub i samme strik. Alle strømper har en god pris og er en oplagt lille gave til dig selv eller en du har kær. Alle strømper fra Fub findes i 2 størrelser nemlig fra størrelse 37 – 39 samt 40 – 42 og kan derfor passe alle.

ANSVARLIGT FREMSTILLET

Alle strømper her på siden er ansvarligt fremstillet. Etik, økologi, arbejdsmiljø & dyrevelfærd er altid en prioritet. Under hver enkelt design kan du læse om hvad der er gjort for ansvarligheden til dette dette produkt. Det kan blandt andet være ufarvede kvaliteter som er urørt af kemi, oeko-tex og GOTS certificeret økologik bomuld og uld og ikke mindst de holdbare luksuriøse kvaliteter som sikrer dig et produkt som holder i mange år og du dermed undgår et overforbrug. Når du investerer i en strømpe af uld har du mulighed for at luftrense dine strømper og dermed undgå unødig tøjvask. Uld har selvrensende egenskaber. Det er dog vigtigt at når du vasker at du anvender et særligt uldvaskemiddel som bibeholder de naturlige egenskaber.

BESØG VORES BUTIK I NYKØBING FALSTER

Du er altid velkommen til at kontakte Rue Birch og høre nærmere om de mange forskellige strømper eller besøge vores fysiske butik og showroom i hjertet af Nykøbing Falster.