Gai Lisva | Kvalitetstøj til kvinder med omtanke for miljø | Rue Birch

Viser alle 14 resultater

Gai Lisva


ANSVARLIGT BASISTØJ FRA GAI LISVA

Gai Lisva er et dansk brand som siden 2007 har skabt tidløst tøj til din basis garderobe. Gai Lisva arbejder med ansvarlige, holdbare kvaliteter i naturens bedste åndbare materialer. I kollektionen finder du både loungewear og tøj til hverdag med en afslappet silhuet og elegante snit. Gai Lisva arbejde med både silke, uld, viscose og bomuld som de formår at skabe styles med i særlige kombinationer.

Selve kollektionen består af få udvalgte styles med en velkendt god pasform. Hver style kan fås i mange materialer og farver, så forelsker du dig i en model kan den som oftest fås i mange udgaver og kommer igen sæson efter sæson.

Gai Lisva er kendt for at blande deres materialer i metervaren. Find blandt andet den velkendte blanding af silke og viscose i modellerne Fermi og Alberte. Eller den gode Amalie top et miks af uld og viscose. Alle bluser og toppe kan anvendes som et inderlag på kolde dage, under en blazer eller style din top som den er med flotte jeans eller bukser.

Bestiller du online inden kl. 12 på hverdage sender vi din pakke afsted samme dag. Det er muligt at vælge gaveindpakning og vi ligger en retur fragtseddel med for nem bytte. Det er naturligvis også muligt at prøve, se og mærke det flotte tøj fra Gai Lisva i vores fysiske butik i hjertet af Nykøbing Falster.

Gai Lisva