Lamper | Enkelt design & hyggeligt lys | Rue Birch

Viser alle 10 resultater

Lamper

 

LAMPER MED EN HELT SÆRLIG KARAKTER

Her på siden finder du et nøje kurateret udvalg af lamper med en helt særligt signatur. Flotte lamper med et særligt designpræg, som du ikke finder alle steder og som skaber ro og personlighed i hjemmet. Alle lamper er skabt med funktion for øje. Du kan læse mere om vores udvalgte belysning og de enkelte lamper under hvert produkt.

LAMPER FRA FRAMA

Udforsk den simple og æstetiske lampekollektion fra danske FRAMA her hos Rue Birch. Alle lamper er som udgangspunkt bestillingsvarer – læs mere under hvert produkt. Find bl.a. den populære ‘T-lamp’ samt ‘Circle Shade’

LAMPER FRA WATT & VEKE

Rue Birch forhandler de originale & populære norske håndlavede lamper fra Watt & Veke. Find bl.a. de mange flotte julestjerner, hvor du kan tilkøbe pære og ledning. Flotte julestjerner med lys og fine farver i mange store og små størrelser. Herudover finder du også andre lamper til loftet og enkelte bordlamper fra Watt & Veke hos Rue Birch.

Du er velkommen til at besøge vores fysiske butik i hjertet af Nykøbing Falster for at se og høre mere om de mange fine lamper i håndfoldet papir.