Mellow Mind | Bæredygtig & Æstetisk Sæbe | Køb her | Rue Birch

Viser alle 13 resultater

Mellow Mind100 % ansvarlig skønhed

Velkommen til RUE BIRCH. En webshop med forkærlighed til håndværket gennem langtidsholdbart design, lokale historier og ansvarlighed fremstilling. Gå på opdagelse i vores skønne udvalg af bæredygtig luksuriøs sæbe, badesalt & fast shampoo fra Mellow Mind, som med sin kompromisløse tilgang til fremstilling tilbyder skønhedsprodukter med 100 % naturlige ingredienser, simple hverdagsritualer & minimal emballage.

Vegansk sæbe fra Mellow Mind

Stort udvalg af bæredygtige sæber

Maria Grønborg, der står bag det danske sæbestudio Mellow Mind fremstiller selv alle bæredygtige og æstetiske sæber. Alle håndsæber håndlaves med naturlige, veganske og økologiske ingredienser. Aktive ingredienser som nærer krop og sjæl. Mellow Mind er et kreativt & æstetisk wellness brand, der blev etableret i 2019. Mellow Mind giver dig veganske sæber, shampoo bars, badesalte og gua sha'er, som nærer krop og sind. Sæbeblokkene laves i små portioner, hvorefter de skæres ud til enkelte sæbestykker. De veganske sæber er udført med forkærlighed til gamle teknikker, de bedste råmaterialer og miljøet.

Med Mellow Minds nøje udvalg får du produkter til en simpel hverdag. Skånsom og allergivenlig sæbe, beroligende lavendel & opfriskende geranium er blot nogle af de mange sæbevarianter. Enkle hverdagsritualer & fokus på at producere med de bedste råmaterialer og samtidig skåne miljøet. Sæberne er af høj kvalitet og særdeles bæredygtige, hvilket er selveste omdrejningspunktet for brandet og dets kerneværdier. Disse essentielle værdier går gennem hele forsyningskæden i det simple skønhedsbrand. Alle sæber er fremstillet med 100 % ansvar & minimal emballage. De små papir banderoler som er den eneste emballage er lavet af FSC certificeret genbrugspapir. Mellow Mind bruger ikke flasker eller andre overflødige bøtter.

Tips & tricks til brug af Mellow Mind sæbe

Alle sæber fra Mellow Mind indeholder olivenolie, kokosolie og sheasmør som nærende base og giver en holistisk velvære. Husk at lade sæben tørre ud efter brug. Sæbeblokkene tilføres herefter yderligere særskilt næring som ler, lavendel eller havsalt alt efter, hvilken endelig effekt der ønskes. Sæberne kan bruges både som håndsæbe og som sæbe til kroppen under badet. Her kan særligt anbefales den hvide sæbe med havsalt og birkes som mildt exfolierer huden.

Find vigtigheden i små simple hverdagsritualer og produkter, som nærer krop og sind.

"A simple everyday ritual"

Hos Rue Birch finder du et stort udvalg fra Mellow Mind, find blandt andet den populære musling sæbe med geranium, den runde shampoo bar som skånsomt renser & nærer dit hår eller den nye sæbe skål i ege træ, som sørger for optimal opbevaring af fast håndsæbe. En flot skål til din sæbe i behandlet træ, som med fordel kan anvendes på små badeværelser. Vi har naturligvis også det fulde sortiment af alle håndsæber fra Mellow Mind & pakker gerne ind hvis det er til en gave. Gå på opdagelse i det store udvalg af Mellow Minds sæber, der er perfekt til dig med sart hud eller dig som værdsætter de små simple hverdagsritualer.