Skønhed | Økologisk & Naturlig Skønhedspleje | Rue Birch

Viser 1–21 af 35 resultater

SkønhedNATURLIG & CERTIFICERET HVERDAGSLUKSUS

Bæredygtige hudpleje til krop & ansigt

Her på siden finder du et nøje håndplukket udvalgs af skønhedsprodukter fra Frama Apothecary, AiiA care, Yroli samt Mellow Mind. Her udover finder du også håndklæder fra Aiayu, badebørster og tørbørster fra franske Andrée Jardin samt bæredygtige wellness soyalys fra Åbenlys og bøger om både spa, sauna, indretning og velvære.

SIMPEL SKØNHED FRA AIIA CARE & YROLI

Det skal være nemt at pleje sig selv, den naturlige hud samt simple ritualer i hverdagen som giver ro og omtanke. Aiia Care hudpleje er simpel hudpleje baseret på vandbaserede ingredienser. Helt uden parfume og nogen formoder for unødig kemi har Aiia care skabt en serie af luksuriøse serummer til din ansigt og krop. Huden kan selv – med Aiia care styrker du din hud igennem aktive ingredienser som allerede findes i huden. Med tiden producerer vi færre af de forskellige ingredienser, men med produkterne fra Aiia care kan du vedligeholde tilførslen. I serien findes bl.a. anti-age serum fra Aiia care, day and night serum samt den nye cleansinggel til blid rens af dit ansigt. Se hele udvalget fra Aiia Care online på Ruebirch.dk eller besøg vores butik i Nykøbing Falster.

Danske Yroli har skabt en bred linje af hudpleje til både krop og ansigt. Alle produkter er oliebaserede og fyldt med aktive ingredienser såsom mikroalger, blåbærkerneolie, baobab og marulaolie. Skønhedsprodukterne fra Yroli er skabt med omtanke for miljø og økologi igennem alle led af produktionen samt for dig og din hud. De velduftende produkter i den blå flaske giver sig en skøn spa fornemmelse. Den populære håndsæbe fra Yroli er en af vores absolutte bestseller produkter fra Yroli. Denne sæbe efterlader huden renset, blød og gennemfugtigt. Se hele udvalget fra danske Yroli online på Ruebirch.dk eller besøg vores butik i Nykøbing Falster og prøv de lækre produkter.

SHAMPOO BAR FRA MELLOW MIND

Mellow Mind har skabt en serie af fast shampoo kaldet shampoo barer – har du endnu ikke prøvet disse kan vi kun anbefale dig at prøve. Shampoo bar fra Mellow Mind findes i 3 varianter – en til fedtet hår med peppermynte, en til almindeligt hår (den langt de fleste bruger) med geranium og en helt uden parfume. I serien fra Mellow Mind finder du også en gua sha til både hår, krop og ansigt samt sæbeskåle, sæber og badesalt. Hos Rue Birch finder du et stort udvalg af hårprodukter, sæber m.m. fra danske Mellow Mind. Kontakt gerne Rue Birch for at høre nærmere og vejledning til eksempelvis hvordan man bruger en shampoo bar.

FRAMA APOTHECARY

Frama Apothecary har skabt en serie af luksuriøs skønhed til kroppen samt til dine sanser. I serien af de flotte flasker i glas findes der både shampoo, balsam, håndsæbe og lotion fra Frama. Til de flydende sæber er det muligt at købe en refill flaske af de velduftende sæber i luksuriøs kvalitet. Som noget nyt kan du finde den lækre håndcreme og bodytion fra Frama på tube. Herudover har Frama Apothecary netop lanceret deres nye duft Herbarium som har en skøn mangfoldig duft af urter. Denne duft kan fås i alle sæber, shampoo, lotion m.m.

Skønhedsprodukter

Som noget nyt kan du også finde parfumer fra Frama hos Rue Birch samt lys og olie til kroppen. Her på siden finder du et bredt udvalg af de mange produkter fra Frama Apothecary, du kan også besøge vores fysiske butik i Nykøbing Falster. Her har vi en flot udstilling hvor du kan se og prøve de mange varianter af skønhedsprodukter.