Natbukser & Natkjoler | Bæredygtigt Nattøj til Kvinder | Rue Birch

Viser 1–21 af 22 resultater

Nattøj

SOV GODT I BLØDT NATTØJ

Hos Ruebirch.dk finder du et helt særligt udvalg af nattøj fra Aiayu, FUB samt Gai Lisva. Alle mærker er danske og kendetegnes ved deres helt særlige fokus på materialevalg, håndværk samt etiske tilgang til økologi og arbejdsmiljø.

ØKOLOGISK PYJAMAS FRA AIAYU

Aiayu har fra starten skabt lækker blødt nattøj i de bedste økologiske materialer. Aiayu pyjamas har en god pasform og er skabt i mange flotte farver samt med små detaljer og håndværksmæssige særlige teknikker. Aiayu pyjamas er en klassisker og en bestseller. Det er en holdbar pyjamas i en fantastisk kvalitet. Det er muligt at bruge både pyjamas bukser samt pyjamas skjorte særskilt som almideligt tøj i hverdagen. Vi oplever at mange af vores kunder bruger den fine pyjamas skjorte til et par jeans og de afslappede pyjamas bukser er flotte med en løs strik, casuel blazer eller lignende – særligt i de varme sommer måneder på året.

Aiayu skaber deres nattøj i GOTS certificeret økologisk bomuld. Den luksuriøse bomuld er vævet i enten en glat, knitrende og blød poplin vævning eller den taktile og strukturerede seersucker vævning. Når du investerer i nattøj fra Aiayu eller får din pyjamas i gave får du altid en matchende mulepose med i dit køb. Denne økologiske taske er praktisk til opbevaring hjemme eller på rejser.

UNISEX BADEKÅBE I ØKOLOGISK FROTTÈ

Her hos Ruebirch.dk kan du også købe de klassiske og populære badekåber eksempelvis Bathrobe Striped fra Aiayu som er en evig klassiker i kollektionen. I sortimentet finder du også sovemasker fra Aiayu i flere farver bl.a. cocoa samt ash, samt Vacanza Robe, som er en flot stribet ekstravagant house coat i den tykkeste og lækreste bomuld. Terry bathrobe fra Aiayu er en klassisk tyk unisex badekåbe i naturlig farve og frotté kvalitet. Den tykke og varme badekåbe har bindebånd, hætte samt en enkelt stor lomme. Terry badekåbe fra Aiayu kan anbefales til vinterbadning. Terry badekåbe findes i 2 størrelser. Vi anbefaler den store størrelse badekåbe til mænd.

Du kan se hele det flotte og store udvalg fra Aiayu her hos Rue Birch. Du finder også sengetøj fra Aiayu, samt loungewear og luksuriøst hverdagstøj fra Aiayu. Alt sammen skabt i de holbare økologiske kvaliteter, med særlige teknikker og historier. Er din pyjamas fra Aiayu en gave tilbyder vi online gaveindpakning. Sæt blot X i feltet med indpakning af gaver.

Ønsker du at se det store udvalg fra Aiayu er det muligt at besøge vores fysiske butik i hjertet af Nykøbing Falster. Følg os på sociale medier og se løbende nyheder.

NATTØJ OG LOUNGEWEAR I NATURLIG ULD

FUB er et dansk mærke som udelukkende arbejder med strikkede oeko tex certificerede materialer. Hos Rue Birch finder du altid et nøje udvalg fra FUB herunder bluser, undertrøjer, underbukser, kjoler m.m. Det bløde tøj i dæmpede farver er gode at sove i eller som inderlag på kølige dage.

Gai Lisva er også et dansk brand, de er fantastiske til at skabe basis tøj som kan bruges til nattøj, samt inderlag dagen igennem. De enkle og bløde tøj har et casuelt snit og er skabt i et mix af materialer som gør kvaliteten holdbar og prisen god. Deres bestseller ‘Amalie’ blusen er en exceptionel uld og viscose bluse som er fleksibel og multifunktionel. Den kan bruges både som nattøj – her kan du style dem med lækre bløde nat shorts, som inderlag under skjorter eller tag den tynde uldbluse med på skiferie som et basis underlag. Amalie fra Gai Lisva findes i mange flotte farver. Rue Birch fører altid de nyeste farver samt klassiske udgaver.

HURTIG LEVERING ONLINE ELLER VÆLG AFHENTNING I BUTIK

Bestil dit nattøj online på Ruebirch.dk. Her kan du købe dit nye bløde og behagelige nattøj og få hurtig levering. Vi sender bestillinger afsted hver dag med GLS og kan levere inden for 1-2 hverdage. Investerer du i nyt nattøj vil der næsten altid være gratis fragt, se yderligere under hvert enkelt sæt eller del.

Er du i nærheden af vores fysiske butik i hjertet af Nykøbing Falster er det muligt at se og prøve dit nattøj. Du kan bestille det online og komme forbi og afhente eller prøve det nye sæt. Når du bestiller online eller til afhentning kan du altid få dine penge retur.

Investér i nyt flot nattøj – vi lover du ikke fortryder det, ellers skriv det på din ønskeseddel. Nyt luksuriøst nattøj er en skøn gave at få.

Sov godt & god fornøjelse ♥