Puder | Bløde & Bæredygtige Puder til Hjemmet | Rue Birch

Viser 1–21 af 44 resultater

Puder

PUDER I LUKSURIØSE & ANSVARLIGE KVALITETER

Her på siden finder du et håndplukket udvalg af langtidsholdbare puder i tidsløst og klassisk design. Mange af puderne er unika og skabt i hånden. Puderne har signatur og personlighed samt fine detaljer. Find bl.a. puder fra Aiayu i luksuriøse uldkvaliteter og økologisk bomuld, hørpuder i belgisk lokalt hør fra Libeco & de mere prisvenlige og simple hørpuder Stilleben i mange flotte farver.

Rue Birch har fra starten (2019) specialiseret sig i bæredygtige og eksklusive tekstiler til din bolig. Naturlige holdbare kvaliteter som patinerer så smukt med årene og igennem brug. Boligtekstiler som giver dit hjem en stemning af kvalitet, ro & nærvær.

PUDER FRA LIBECO

Belgisk CO2 neutral hør, skandinavisk uld, ufarvet lamauld & GOTS certificeret bomuld er blot nogle af de holdbare og luksuriøse materialer som vores puder er skabt i. Her på siden finder du puder håndplukket og nøje udvalgt fra bl.a. Libeco, Aiayu & Silkeborg Uldspinder.

Find bl.a. de altid populære The belgian Pillow fra Libeco i belgisk vævet hør som ikke krøller unødigt og i de mangfoldigt smukke nuancer. Alle hørpuder fra Libeco findes i mange smukke farver, med striber og detaljer såsom sildebensvævninger. Der medfølger pudefyld til alle puder fra Libeco. Puderne er skabt i lokalt belgisk hør, som høstet, væves og sys på den historiske fabrik i Meulebeke. De mange hørpuder kan nemt vaskes og er i det hele taget utroligt praktiske og nemme at vedligeholde. Find bl.a. modellerne ‘Summerstripe¨, ‘Camp Stripe’, ‘Old Rose’, ‘Spruce’ & ‘Nairobi’ her hos Ruebirch.dk

PUDER FRA AIAYU

Rue Birch fører et stort udvalg af Aiayu puder. Du finder både de GOTS certificerede økologiske Cotton slub puder fra Aiayu. Som noget nyt finder du også alle de smukke puder fra Aiayu i cashmere, silke og tibetansk fåreuld. Disse luksuriøse uldpuder fra Aiayu er unika – på flere af modellerne er det muligt at se initialerne på den kvinde som har skabt den pågældende pude.

PUDER FRA STILLEBEN

Vi er stolte af at kunne præsentere de flotte og simple hør puder fra Stilleben. Puderne findes i mange flotte farver og flere størrelser. Alle puder leveres som udgangspunkt uden fyld. Puderne er vævet i en finere tynd kvalitet som gør puden ekstra blød.

Du kan finde hele udvalget her online eller besøge vores fysiske boutique i hjertet af Nykøbing Falster. Kontakt os gerne for spørgsmål, udsolgte varer eller generelle forespørgsler på info@ruebirch.dk eller telefon 77774800.