Aiayu puder | Køb de populære & Bæredygtige Puder her

Viser alle 19 resultater

Aiayu puder

Aiayu puder i særligt udvalgte naturmaterialer

Puder er ikke kun en blød støtte i ryggen, når du endelig kan læne dig tilbage efter en lang dag. Puder er lige så meget en æstetisk del af indretningen, som komplementerer sofaen, lænestolen eller slagbænken ved spisebordet.

Her på siden finder du vores udvalg af Aiayu-puder, som i sandhed formår at opfylde alt lige fra de æstetiske til de kvalitetsmæssige krav. Det danske brand skaber unikke miljøbevidste produkter med en ambitiøs vision om at producere tidløse designs til hjemmet. Når du vælger puder fra Aiayu, kan du derfor godt være sikker på at få glæde af puderne i mange år. Holdbare ansvarlige kvaliteter kendetegner det danske brand Aiayu. Alle materialer er enten økologisk GOTS certificerede eller uldpuder i ufarvet naturligt uld. Det er også muligt at vedligeholde sin strikkede pude fra Aiayu, som tilbyder reparationsservice af deres produkter for at øge holdbarheden.

Indret med dekorative puder

Vælg mellem unikke puder, og dekorér dit hjem med et bæredygtigt udvalg af designs i silke, økologisk bomuld, lamauld eller cashmere uld. Aiayus eksklusive sortiment af puder og pudebetræk byder på alt, hvad du kunne drømme om til din stue eller dit soveværelse. Alle puder leveres med økologisk pudefyld.

Tekstilerne er nøje udvalgt og stammer bl.a. fra Bolivia, Indien og Nepal for at bibeholde den bæredygtige produktion i forhold til natur og dyr.

Farvepaletten er rolig, naturlig og byder på delikate mønstre. Lyder det som noget for dig? Så er vi helt sikre på, at du kan finde dine næste favoritter her på siden.

Strikkede puder i ansvarlige kvaliteter

Aiayu tilbyder en bred vifte af puder i strikkede eller håndvævede tekstiler. Tag et kig på de luksuriøse ‘Raul’ puder, som er ultra bløde og strikket lokalt i Bolivia på en WRAP certificeret fabrik. Er du mere til en grovere strikket pude, er ‘Heather’ puden et godt bud. Blød og holdbar lamauld i en flot perlestrik, som udgør en sand klassiker – både i Aiayus univers, men måske også snart i dit hjem. Alle puder fra Aiayu er små investeringer og skabt med unikke håndstrikkede detaljer. Puderne fås i mange flotte farver. Som oftest anvender Aiayu de naturlige og ufarvede nuancer som den lyse hvide ‘Albicant, den grå ‘Stormy’’ eller den brun grå nuance ‘Pure Soil’
Hvis det håndvævede pudebetræk er mere dig, kan du tage et kig på ‘Marking’ silkepuderne, som er lavet af dygtige lokale vævere i Kathmandu i 100% silke. Puderne kan fås i flere mål bl.a. 50 x 50 cm. eller 30 x 40 cm. Læs mere under hver enkel Aiayu pude.

Aiayu-puder hos Rue Birch

Rue Birch handler om tidløst og eklektisk design, som varer ved. Alle designs er håndplukkede og nøje udvalgt – fulde af karakter. Hos Rue Birch ønsker vi at tilbyde langtidsholdbart design og personligt håndværk, som dig og dine kan nyde i årevis og måske endda lade gå i arv.

Som noget helt særligt finder du hele udvalget af Aiayus lækre produkter her hos Rue Birch. Har du brug for at se og mærke produkterne, inden du tager dit valg, så kan du besøge os i vores butik i hjertet af Nykøbing Falster. Måske du kan lade dig inspirere af endnu flere af vores produkter. Leder du efter en gave til en, du har kær, kan du udforske vores gaveguides, som måske gemmer på det helt rigtige.

Aiayu puder