Lolo The Ballerina | Italiensk kvalitet | Udforsk her

Viser alle 13 resultater

Lolo The Ballerina


LOLO THE BALLERINA

Siden 2006 har Barbara Giaclina fra Belgien skabt klassiske ballerinaer under navnet ‘Lolo the Ballerina’. Inspireret af Audrey Hepburn og hendes feminine stil opstod idéen om en kollektion af farverige og tidsløse ballerina sko. Alle Lolo ballerinaer håndlaves i Italien af de bedste materialer. De mange ballerina sko i flotte farver er bløde og komfortable og findes i flere designs. Den åbne Capri model samt den lukkede og mere retro Volcano. Som en nyhed har Barbara skabt modellen Dolce Vita som er en ballerina med hæl.

Alle Lolo ballerinaer findes i halve og hele størrelser fra 36-41. De er skabt i 100 % skind og den fine sløjfe er ikke kun til pynt. Du kan nemt justere din ballerina og ‘trække’ den ind, hvis den begynder at gabe i siderne.

Hos Rue Birch finder du Lolo the Ballerina online – du finder et håndplukket udvalg. Vi opdaterer løbende med nyheder og udsolgte designs.

Er din størrelse udsolgt bedes du kontakte os, så vi kan skrive dig op. Det gør du på følgende mail: info@ruebirch.dk

Hos Rue Birch finder du bl.a. Lolo ballerina i sort ruskind, rød ruskind, sort nappa skind med hæl, den røde lak ballerina med hæl kaldet T20 Capri Vernice Rosso, den nye chokoladebrune ballerina ‘capri chocolat T20’ med hæl, samt capri og volcano i mange flotte farver.

Lolo the Ballerina er bløde holdbare ballerina sko. Start din ballerinasamling her hos Rue Birch.

BOUTIQUE

Rue Birch har både et fysisk univers samt en webshop. Ønsker du at prøve de mange flotte ballerinasko er du meget velkommen til at besøge vores butik i hjertet af Nykøbing Falster.

Lolo The Ballerina