Honey | 10 % rabat til nye kunder | Køb her Ruebirch.dk

Viser alle 5 resultater

HONEY


HONEY

Prisvindende dansk hudpleje

Bag det danske hudplejebrand står de to kvinder Bea Fagerholt og Liv Winther i som tilbage i december 2018 skabte Honey. De to kvinder står også bag online platformen ‘To the Moon Honey’, som er et åbent, ærligt og inspirerende fællesskab for kvinder midt i moderskabet eller familielivet.

Honey er Bea fargerholdt og Liv Winthers  eget parfumefri hudplejemærke, der er baseret på effektive, naturlige og gennemtestede ingredienser. ‘Honey’ har vundet flere priser og er omtalt og anbefalet af både magasiner, influencere og fagfolk fra skønhedsbranchen m.m. Et nyt banebrydende skønhedsbrand som favner både dig, din gravide mave & dine børn med sine allergivenlige og parfumefri luksus produkter fyldt med effektive kerneingredienser.   

HONEYs produkter er veganske og har et miks af certificeringer, heriblandt AllergyCertified, Ecocert og Svanemærket, der tilsammen lever op til strenge krav om allergivenlighed, miljø og sundhed. 

KERNEINGREDIENS

Hyaluronsyre er kerneingrediens i både serum og everyday face cream fra Honey. I det efterfølgende dykker vi lidt mere ned i hvad dette er.

Hvad er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er en sukkerart, som findes naturligt i vores hud og bindevæv. Det er en mild og skånsom ingrediens, der opretholder og hjælper vores huds fugtbalance. Hyaluronsyre er er velegnet til alle hudtyper. Derfor kan produkterne fra Honey anvendes med fordel af alle.

Honey anvender både høj- og lavmolekylær hyaluronsyre i deres produkter:

Fordele ved hyaluronsyre:

Fugtmagnet: Hyaluronsyre tiltrækker og binder fugten til din hud. Dette giver en øjeblikkelig og dyb hydrering. Faktisk kan hyaluronsyre binde fugt op til 1000 gange sin egen vægt. Du opnår derfor glød og en mere levende hud hurtigt.

Mindsker de fine linjer: Hyaluronsyre kan medhjælpe til at mindske synligheden af fine linjer ved at øge hudens fugtighedsniveau og forbedre hudens fasthed og elasticitet.

Lavmolekylær Hyaluronsyre: Trænger dybt ind i huden på grund af sin mindre molekylvægt. Fugter hudens dybere lag.

Højmolekylær Hyaluronsyre: Binder vand til hudens overflade og giver øjeblikkelig hydrering.

I det efterfølgende ser vi lidt på de forskellige produkter fra Honey.

BODY OIL FRA HONEY

Blød og lækker kropsolie fra Honey. Det første produkt fra To The Moon Honey som er en all round olie til kroppen til både dig & din baby. Body oil er en super absorberende kropsolie som hurtigt tørrer ind. Det er en olie til kroppen som ikke fedter på dit tøj eller sengetøj, og som nærer og fugter i dybden.

Body Oil fra Honey har i 2023 fået tildelt en A-kolbe af Kemiluppen, som er en app Forbrugerrådet Tænk står bag, her kan man kan tjekke alt fra hudpleje til autostole for uønsket kemi.

Ifølge Kemiluppen er A-kolben et godt valg, hvis du vil undgå en række problematiske kemikalier i din hudpleje.

Body Oil fra Honey indeholder styrkende hybenkerne samt rig rapskimolie kombineret med abrikoskerneolie, fugtbevarende sheasmør, antioxidantrig marulolie samt silkeblød squalane. En luksuriøs kombination og uden tvivl den nye favorit på badeværelset til hele familien. Nyd et roligt øjeblik med denne nærende body oil.

CLEANSER FRA HONEY

Denne rens til ansigtet både nærer og fugter. Den er beriget med magnesium, en effektiv ingrediens til træt og stresset hud. Indeholder bl.a. også fugtbevarende aloe vera samt avokadoolie som forbedrer hudens struktur.

SERUM FRA HONEY

Denne fantastiske serum fra Honey til ansigtet vandt i 2023 en Dansk Beautys Award for bedste nicheprodukt.

Kerneingrediensen i denne prisvindende serum er hyaluronsyre som fugter dybt og kan hjælpe med at minimere de fine linjer.

Herudover indeholder denne ansigtsserum fra Honey den veldokumenterede vidunderingrediens, niacinamid, styrker hudens egen kollagenproduktion og beroliger rødme og hyperpigmentering.

EVERYDAY FACECREAM FRA HONEY

Denne ansigtscreme kan anvendes både morgen og aften. Denne creme til ansigtet er 100 % parfumefri og kan bruges både af mænd og kvinder samt under graviditet og amning.

Cremen er rig på bl.a. den veldokumenterede ingrediens ectoin, som naturligt bidrager til at forbedre hudens tekstur og barriere. Hyaluronsyre samt den stærke antioxidant AGH er med til fremme en sund glød og beskytter huden mod forurening, stress og træthed. Ansigtscremen indeholder også beskyttende sheabutter samt calcium.

BESØG OS

Du kan bestille alle produkter fra Honey her hos RueBirch.dk online. Det er også muligt at besøge vores butik i hjertet af Nykøbing Falster og prøve de forskellige produkter fra Honey samt modtage yderligere råd og vejledning.

Du finder butikken her: Rue Birch, Tværgade 6, 4800 Nykøbing Falster.

Har du spørgsmål kan du skrive til os på mail: info@ruebirch.dk eller ringe til os på 77774800


Honey hudpleje