Plaider & Throws | Naturlig Uld & Hør | Køb her Rue Birch

Viser alle 15 resultater

Plaider & Throws

PLAIDER & THROWS I ANSVARLIG KVALITET

Hos Rue Birch finder du et særligt kurateret udvalg af naturlige plaider & tæpper i uld & hør fra Aiayu, Silkeborg Uldspinderi & Libeco. Naturlige eksklusive plaider i håndlavede ansvarlige kvaliteter skabt lokalt hvor den naturlige råvare findes nemlig i Skandinavien, Belgien & Bolivia. Flotte tæpper til dit hjem og bolig med historie. Udforsk plaider i naturligt hør og luksuriøst uld online her. Svøb dig i de lækre kvaliteter både inde & ude. Alle plaider er i tidsløs kvalitet som blot vil patinere flot med tiden. Nyd et øjebliks ro alene eller sammen med dine kære. Er dit tæppe en gave pakker vi naturligvis gerne ind.

REPERATIONS-SERVICE FRA AIAYU

Som et led i Aiayu’s bæredygtige profil tilbyder de reparation af din uld. Naturlig luksuriøs uld og strik er kendetegnende for Aiayu. Skulle der ske noget med din strik igennem brug, kan Aiayu tilbyde at reparere denne skade. Kontakt os venligst for at høre nærmere.

BESØG VORES FYSISKE BOUTIQUE

Ønsker du at få yderligere vejledning eller se de flotte tæpper og plaider i virkeligheden er du velkommen til at besøge vores fysiske butik i hjertet af Nykøbing Falster.