Opbevaring | Smart & Bæredygtig Opbevaring til Hjemmet | Rue Birch

Viser alle 13 resultater

Opbevaring

OPBEVARING | KOMPROMISLØS KVALITET

Flot opbevaring til dit hjem i ansvarlige holdbare kvaliteter.

Ruebirch.dk fører et stort sortiment af opbevaring fra bl.a. danske Skagerak by Fritz Hansen.

Æstetisk opbevaring i funktionel kvalitet er helt uundværlig og kan anvendes livet igennem.

Netop derfor har Ruebirch valgt at føre bl.a. de populære Dania træ kasser i teaktræ fra Skagerak i alle 3 størrelser. Disse kasser i træ til opbevaring er utrolig holdbare og patinerer flot igennem tiden. Det er en trækasse som kan gå i arv hvis den behandles og anvendes med omtanke.

Skagerak by Fritz Hansen er et dansk brand med en ambitiøs tilgang til design & ansvarlighed. Ingen anden opbevaring kan leve op til både den høje kvalitet, tidsløse design & etiske fremstilling.

 

BÆREDYGTIGT OPBEVARING I TRÆ

Skagerak arbejder med FCS certificeret træ – det vil sige at der bliver genplantet træer. Herudover er virksomheden B-corp certificeret, hvilket er en garanti for en bæredygtig virksomhed og arbejdsprocesser.

Ruebirch.dk tilbyder også nem retur med vedlagte returseddel.

Opbevaring i holdbar kvalitet er en oplagt gaveidé til både bryllup, barnedåb og fødselsdag. De er nemlig noget helt særligt.

BUTIK & SHOWROOM I NYKØBING FALSTER

Ønsker du at se den flotte opbevaring har du mulighed for at besøge vores fysiske butik i Nykøbing Falster. Her finder du bl.a. de klassiske Dania trækasser fra Skagerak samt hele Cutter serien. Du finder vores butik på adressen Tværgade 6, 4800 Nykøbing Falster. Her kan vi tilbyde vejledning og overblik. Du er også altid velkommen til at ringe til os på telefon 77774800 eller skrive til os på mail info@ruebirch.dk

Ønsker du et større antal af produkter end vi har på lager må du endelig kontakte os. Vi vender hurtigst muligt retur med et tilbud til dig privat eller din virksomhed.