Bæredygtigt Tøj | Køb Økologisk & Fair Trade Tøj Online | Rue Birch

Viser 1–21 af 223 resultater

Tøj

DESIGN, BEKLÆDNING & ETIK

Slow Fashion & Long Lasting Items


Hos RUE BIRCH skaber du nemt en elegant & lækker basisgardarobe som kan anvendes til alle livets aspekter.

Brug de forskellige designs til både hjemmehygge & arbejde.

Tager du et par stilleter på kan langt de fleste styles, også med stor fordel anvendes til festlige lejligheder, hvor det casuel elegante look vil komme til udtryk.

 

AIAYU

Her på webshoppen Ruebirch.dk kan du finde et bredt udvalg af det eksklusive & bæredygtigt anerkendte danske brand Aiayu.

De har igennem årene skabt de skønneste klassikere såsom Shirt, Pant & Tee, som alle kendetegnes ved det simple & komfortable snit, de tidsløse farver & luksuriøse metervarer.

Alle designs fra Aiayu er økologiske & GOTS certificerede samt vævet & syet på SA-8000 certificerede fabrikker, som det ypperste indenfor kvalitetssikring & etiske arbejdsforhold.

Aiayu har en ambitiøs mission om at være det mest bæredygtige tøjbrand i verden. De bestræber sig på at skabe færre men langt mere holdbare designs.

Vi her hos Ruebirch.dk er super stolte over at forhandle disse eksklusive items.

Find de smukke økologiske skjorter, kjoler, bukser, T-shirts fra Aiayu her online eller besøg hos i vores showroom i Nykøbing Falster hvis du ønsker at se nærmere på de mange styles.

Hold dig opdateret. Vi ligger løbende masser af nye bæredygtige nyheder fra Aiayu op her på siden.

Er dit nye tøj fra Aiayu en gave, pakker vi den naturligvis smukt & bæredygtigt ind. Sæt blot kryds i check ud ved “gaveindpakning”

Glæd dig til at nyde de mange designs fra Aiayu i mange år frem. Pas dog godt på, for man bliver hurtigt afhængig af Aiayu™.

Her finder du vores store udvalg af Aiayu tøj.

 

RUE DE TOKYO

Rue de Tokyo er et nyt tøj brand hos Rue Birch. Rue de Tokyo er et dansk brand som udelukkende anvender naturlige materialer i de bedste kvaliteter på markedet. 

Deres simple kollektioner med få styles fås ofte i mange farvevarianter. Så når du forelsker dig i en model kan du få den i flere farver sæson efter sæson.

Hos Rue Birch finder du eksempelvis den populære Paprika Nederdel fra Rue de Tokyo samt deres Dixie kjole med masser af skøn volume.

Rue de Tokyo skaber tøj inspireret af japanske & franske silouetter samt kvaliteter.

Alle styles er designet i Danmark & syet på en europærisk systue. Flere af kvaliteterne er økologiske.