Kjoler | Bæredygtige & Moderne Kjoler til Kvinder | Rue Birch

Viser alle 14 resultater

Kjoler

KURATERET UDVALG AF KJOLER I ANSVARLIGE KVALITETER

Kjoler kan noget helt særligt. En flot kjole er nem at anvende både til hverdag og fest. Du kan bruge kjoler både efterår og vinter. Investerer du i en kjole med et særligt design og god kvalitet kan du have den i årevis. Hos Ruebirch.dk har vi håndplukket et helt særligt udvalg af kjoler fra bl.a. Aiayu, Apof, Rue de Tokyo, FUB & Moshi Moshi Mind. Alle kjoler er skabt i særlige kvaliteter og med enkle flotte snit. Kjolerne er klassiske og dog med sit helt eget særpræg og design signatur. Vores udvalg af kjoler er alle designet i ansvarlige kvaliteter eks. økologisk bomuld eller Eri silke, hvor puppen og silken først anvendes efter larven har forladt den. Skånsomme materialer og certificerede produktioner. Langt de fleste af vores kjoler er skabt i nærområderne for materialets oprindelse, dette gøres for at minimere unødig fragt. Vi tror desuden på at der hvor materialet stammer fra har man ligeledes det største know how til hvordan man forarbejder eks. økologisk bomuld eller silke.

Vores store udvalg af kjoler er bredt. Du finder både lange kjoler, kjoler til knæet, kjoler med pufærmer, kjoler med bælte og meget mere. Langt de fleste af vores kjoler er skabt med vidde og et afslappet oversize look. Du kan nemt style disse kjoler til både hverdag og fest. Alle kjoler har desuden mange smukke detaljer, det kan være et fint bindebånd, et særligt læg, et fint print eller en særlig taktil kvalitet. Hos Ruebirch.dk finder du altid en ternet kjole, samt en økologisk lang kjole og en kjole til knæet med alle disse egenskaber.

KJOLER FRA AIAYU

Ruebirch.dk er så heldige både at føre alle kollektioner fra Aiayu. Det vil sige at vi både har kjoler fra Aiayu Wear kollektionen samt fra Aiayu lounge kollektionen. Aiayu skaber bløde kjoler som sidder løst og afslappet om kroppen. De mange flotte kvaliteter skifter løbende men kendetegnes altid af den luksuriøse økologiske kvalitet. Her hos Ruebirch.dk finder du både forårsnyheder og efterårsnyheder fra Aiayu. Du kan altid finde den populære skjorte kjole, aiayu shirt robe samt aiayu strap dress skabt i den bløde og knitrende bomulds poplin i en ensfarvet kvalitet. Aiayu skaber kjoler som med det samme bliver garderobe favoritter og klassiske must have items til dit klædeskab. Aiayu kjoler har altid smukke detaljer og de luksuriøse metervarer patinerer smukt ved brug. Aiayu indfarver deres kjoler med skånsom økologisk farve som giver et særligt og naturligt farvespild. Enkelte kjoler er skabt i farven Pure Ecru, som er den naturlige bomuldsfarve. Pure Ecru er helt urørt bomuld. Den økologiske bomuld er blot renset og vævet op. Hver sæson skabes en Aiayu kjole ternet. Tern kendetegner i det hele taget Aiayu. Det klassiske mønster har en lidt mere maskulin signatur som står i fin kontrast til det bløde og feminine designsprog som Aiayu kendetegnes ved. Her hos Rue Birch kan du bestille online. Vi sender hurtigt din nye Aiayu kjole afsted. Bestiller du inden kl. 12 på hverdage sender vi den afsted med GLS med det samme. Rue Birch har gratis fragt på din Aiayu kjole i langt de fleste tilfælde samt nem retur. Ønsker du at prøve din nye Aiayu kjole og mærke den lækre kvalitet har du mulighed for at besøge vores fysiske butik i hjertet af Nykøbing Falster. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon for forespørgsler, udsolgte varer og størrelser. Er det muligt skaffer vi gerne din ønskede kjole hjem til dig.

KJOLER FRA APOF

Apof betyder A Piece Of Favorite. Apof er et nyt dansk tøj brand med erfarne designere bag. De to søstre som står bag dametøjsmærket White samt børnetøjsmærket Mini a Ture har tilsammen skabt et nyt tøjbrand til kvinder med fokus på kvalitet og finurlige detaljer samt et helt særligt farvevalg. Apof skaber de smukkeste kjoler med bl.a. blomster print, tern og humoristiske detaljer samt historiske retro farver. Maya dress i liberty fabrics er en signaturkjole fra Apof. Maja kjolen er en smuk lang kjole med særligt designede liberty print. Kjolen kan bæres både med en løs silhuet eller med det medfølgende bindebånd. Alle kjoler fra Apof har har en afslappet feminin silhuet og flotte detaljer. På kjolerne kan der eksempelvis være små pufærmer, polstrede knapper samt en smuk læg. En flot kjole fra Apof i den særlige kvalitet har tit detaljer ved ærmer og hals. Kjolerne afsluttes som udgangspunkt meget enkelt og går enten til under knæet eller har fuld længde. Apof kjoler i klare farver og med humoristike eller feminine prints ses også på den kortere Apof Madeline kjole samt Apof alberte dress. Disse to kjole har et enkelt design og findes i mange varianter og kvaliteter. Her hos Rue Birch finder du altid de mest populære kjoler fra Apof. Enkelte kjoler fra Apof kan du finde på udsalg dog bestræber vi os på at forhandle et meget særligt eksklusivt udvalg. Du kan finde alle de flotte kjoler fra Apof her online hos Rue Birch. Du finder både nyheder til efterår, forår samt en high summer kollektion. De mange flotte kjoler kan med fordel anvendes til hverdag med flade sko eller en chunky støvle og er utrolig smukke til fest. Brug din Apof kjole til eksempelvis bryllup, konfirmation eller sommerfest. Kjolerne er nemme og behagelige at have på. De har altid et praktisk og funktionelt print så du ikke skal bekymre dig små pletter eller smuds på selve festdagen. Disse kjoler i silke og luksurisøst oeko-tex certificeret bomuld er for Rue Birch uundværlige garderobe klassikere. Brug dem år efter år – find din favorit her på vores online shop eller besøg vores fysiske butik i hjertet af Nykøbing Falster og prøv din nye Apof kjole.

KJOLER FRA RUE DE TOKYO

Rue de Tokyo er et dansk designbrand som skaber beklædning til både damer og herrer. Rue de Tokyo har fra startet skabt flotte luksuriøse kjoler med enkle snit i helt særlige kvaliteter. Du finder altid kjoler i den helt særligt knitrende bomuldspoplin i mange smukke farver. Kjolerne fra Rue de Tokyo er oftest skabt oversize med flot volume og flatterende snit og lægge. Alle kjoler designes i Danmark og produceret i Europa for optimale arbejdsforhold og mindst muligt transport. Rue de Tokyo skaber kjoler i både baby fløjl, økologisk bomuld, silke samt særlige vævede kvaliteter. Du finder altid lange kjoler fra Rue de Tokyo her hos Ruebirch.dk en nyhed til foråret er eksempelvis den nye kvalitet kaldet Paper Cotton. Rue de Tokyo lancerer nyheder både forår, sommer og efterår. Hos Ruebirch.dk finder du altid et nøje udvalgt sortiment fra de flotte og store kollektioner. Vi sender dagligt bestillinger afsted fra vores webshop. Ønsker du at prøve din nye kjole fra Rue de Tokyo er det muligt i vores fysiske butik i hjertet af Nykøbing Falster. Du kan også finde din nye nederdel fra Rue de Tokyo hos Rue Birch. Du kan blandt andet finde modellen Rue de Tokyo Pen skirt som er en smallere pencil nederdel samt den populære nederdel Rue de Tokyo paprika skirt i flere flotte farver. Paprika nederdelen er skabt med volume og var en af de første designs Rue de Tokyo skabte. Du kan altid finde hele udvalget online samt se vores Rue de Tokyo udsalg. Her finder du enkelte udgående modeller til nedsatte priser.

KJOLER FRA MOSHI MOSHI MIND

Som noget nyt lancerer vi det bæredygtigt certificerede danske tøj mærke til kvinder Moshi Moshi Mind. Skabt med en tanke om en mere afslappet garderobe som kan bruges på flere måder lancerer vi et helt særligt udvalg fra den flotte kollektion fra Moshi Moshi Mind. Rue Birch introducerer hver sæson nye flotte kjoler fra det anderkendte danske brand. Du finder også de klassiske designs som Remain kjole fra Moshi Moshi Mind. Alle kjoler er skabt med volume og et afslappet look. Kjolerne er lette og nemme at anvende. Det er kjoler som er bløde og med et smukt fald. Alle kvaliteter er ansvarligt skabt i eksempelvis genanvendt polyester, EcoVert viscose eller økologisk bomuld. Rue Birch har altid et stort udvalg af kjoler og nederdele fra Moshi Moshi Mind og deres nyeste kollektioner samt deres særlige klassiske designs som du altid finder i kollektionen. Skab en bæredygtig garderobe med disse særligt udvalgte kjoler og nederdele. Tidløse klassikere i smukke farver og snit. Nyd dem sæson efter sæson. Afhængig af sæson og den givne kollektion kan du altid finde en Moshi Moshi Mind kjole i sort, blå eller brun samt en Moshi Moshi Mind stribet kjole. Særligt den lyseblå farve kendetegner de mange smukke kjoler fra Moshi Moshi Mind. De mange kjoler er nemme at anvende både sommer og vinter. Brug dem alene eller tag en strik cardigan over i de kolde måneder. Skal du på ferie er de lette kjoler et must have på din sommerferie. Hos Ruebirch.dk finder du som udgangspunkt alle størrelser. Enkelte kjoler er Onesize og er yderst anvendelige. Hvis en model udgår vil du kunne finde din Moshi Moshi Mind kjole på udsalg i vores udsalgskategori. Vi bestræber dog altid på at købe få styles hjem så vi undgår unødig produktion.

KØB TRYGT DIN NYE KJOLE HOS RUE BIRCH

Ruebirch.dk er en E-mærket onlineshop. Butikken blev lanceret tilbage i 2019 og har igennem årene udvidet løbende med flere ansvarlige og bæredygtige brands. Vi har også en fysisk butik i hjertet af Nykøbing Falster som du er meget velkommen til at besøge. Du har også mulighed for at bestille online og vælge Afhentning i vores butik. Hos Rue Birch finder du altid et særligt udvalg af kjoler i særlige kvaliteter. Designet og fremstillet med omhu og omtanke. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 77774800 eller mail Info@ruebirch.dk. Vi bestiller gerne varer hjem til dig hvis en størrelse er udsolgt eller du ikke kan finde din ønskede model.