Huer & Hatte | Bæredygtige Accessories til Kvinder | Rue Birch

Viser alle 4 resultater

Huer | Hatte

NATURLIGE HUER & STRÅHATTE TIL KVINDER

Her hos RUE BIRCH finder du et simpelt og nøje udvalg af de flotteste naturlige huer og hatte fra bl.a. Aiayu, FUB og Rue de Tokyo.

Alle huer og stråhatte er skabt i de fineste naturlige materialer og med en enestående komfort og pasform. Skabt med flot æstetik og god funktion til at beskytte dig mod vejr, vind og sol.

BEANIE HUER I ULD

Her på siden finder du altid et stort udvalg af de luksuriøse og lækre uld beanie huer fra Aiayu. Find bl.a. den populære model ‘Baby Beanie’ fra Aiayu samt ‘Alberte’. Stylen Baby findes også i en krøllet uld variant kaldet Curly Beanie fra Aiayu. De flotte huer er skabt i naturligt og ufarvet uld i brune, beige, grå og hvide nuancer kaldet Chocolate, Albicant m.m.

De flotte Beanie strik huer fra Aiayu er en flot gave idé – Rue Birch tilbyder gaveservice med gaveindpakning, udfyldt til- og frakort samt nem retur. Alle bestillinger modtaget inden kl. 12 på hverdage sendes afsted samme dag.

Rue Birch fører også altid et udvalg af de mere pris venlige merino uld huer fra Fub. Disse strikkede huer har en strammere pasform og findes i mange flotte naturlige farver. Fub beanie hue er i forhold til kvaliteten en billig strikket merino uld hue med god fast pasform.

DEN POPULÆRE STRÅHAT FRA RUE DE TOKYO

‘Abigail’ er navnet på den fantastiske stråhat fra Rue de Tokyo. Denne enkle og raffinerede sommerhat er skabt i naturlige strå og med et bindebånd som du kan vælge at bruge på vindblæste dage. ‘Abigail’ er en japansk stråhat, med sin store organiske skygge er denne sommerhat helt undværlig på stranden, i haven eller tag den med en tur. Denne stråhat er enkel i sit design og giver den bedste beskyttelse af sol. En stråhat med en god pasform i en enestående og holdbar kvalitet. Rue Birch har haft denne flotte strandhat med bred skygge i vores sortiment igennem flere år. Vi kan kun give denne skønne og tidløse stråhat vores bedste anbefalinger.

BESØG RUE BIRCH I NYKØBING FALSTER

Ønsker du at prøve de mange fine huer og hatte fra Aiayu, Fub og Rue de Tokyo m.fl. kan du også besøge vores fysiske butik i hjertet af Nykøbing Falster. Her står vi klar med råd og vejledning. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på mail info@ruebirch.dk for forespørgsler m.m. Eller ring til os på 77774800