Rue birch

Retur

NEMT AT RETURNERE HOS RUEBIRCH.DK

SKAL DU KØBE EN GAVE PÅ RUEBIRCH.DK?

Ved køb af gaver kan returretten forlænges ved at kontakte os pr. mail. Vi sætter gerne byttemærke på og pakker gerne ind. Dette kan du blot notere i notatfeltet.

HAR DU FÅET EN GAVE FRA RUEBIRCH.DK?

Hvis du har fået en gave fra Rue Birch, som du ønsker at returnere, så sættes pengene ind på køberens kort.  Vi kan desværre ikke tilbageføre pengene til andet kontonummer – Hvis du ønsker penge retur skal du kontakte gavegiveren.

SKAL DU BYTTE TIL EN ANDEN VARE?

Ønsker du at bytte til en anden vare, beder vi dig lave en ny bestilling her på hjemmesiden. Vedlæg det nye ordrenummer, så vi kan fratrække en evt. ny fragtomkostning på den nye ordre.

……………

SÅDAN RETURNERER DU EN VARE TIL RUEBIRCH.DK

→ Du kan købe et returlabel via vores hjemmeside. Vi sender det på mail til dig. så du nemt kan printe det ud. Vær opmærksom på at vores ekspeditionstid er 1-3 hverdage. Køb returlabel HER

→ Du kan også vælge selv at gå ned i din lokale pakkeshop og sende direkte til os. Vær opmærksom på at vi ikke modtager med DAO og ikke afhenter i pakkeshops.

Send til:

Rue Birch, Tværgade 6, 4800 Nykøbing Falster

Ved alle returneringer: Vær opmærksom på at du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor din kvittering med trackingnummer. Vi afhenter ikke pakker i pakkeshops og modtager ikke returpakker som sendes pr. efterkrav og lignende. Husk at pakke din returpakke forsvarligt ind og sæt ikke tape eller fragtlabel på varens originale emballage.

KONTAKT OS

Har du brug for yderligere hjælp er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail info@ruebirch.dk eller telefon 7777 4800.Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kh Lise ♥

Indehaver af RueBirch.dk & Rue Birch Boutique