Bukser & Shorts | Bæredygtigt Tøj til Kvinder | Rue Birch

Viser 1–21 af 41 resultater

Bukser & Shorts

BUKSER & SHORTS I NATURLIGE MATERIALER

Her på siden finder du et helt særligt udvalg af tøj, bukser & shorts fra Aiayu, Rue de Tokyo, FUB & APOF. Alle økologiske bukser og shorts håndlavet af certificerede materialer i bomuld, uld & silke.

Vi har både bukser og shorts i økologisk løstvævet bomuld, bukser i twill, silke og seersucker kvaliteter. Alle bukser fra vores brands er fremstillet lokalt i bæredygtige og langtidsholdbare materialer.

Af bukser og shorts fra Aiayu finder du blandt andet bestseller designet Coco pant i twill og de vidde Laura Pant i blød poplin bomuld. Ønsker du mere længde på dine bukser anbefaler vi Palla Bukser fra Rue de Tokyo i de klassiske farve nuancer.

Er du til shorts i de varme sommer måneder er Aiayu Shorts Long altid en klassiske. Disse shorts har en skøn længde, med mulighed for at rulle dem op og gøre dem kortere.

Find dine nye bukser og shorts her i naturlige & økologiske materialer i de bedste kvaliteter. Behagelige og åndbare bukser med elegante tidsløse snit. De er alle “made to last”.

 

DET PRAKTISKE

Ruebirch.dk leverer dine bukser indenfor 1-2 hverdage. Bestiller du inden kl. 12 på hverdage afsender vi samme dag. Handler du for mere end 499 kr. får du tilmeld tilsendt dine bukser gratis.

Kontakt os gerne for yderligere vejledning om forsendelse eller brug af dine nye bukser på info@ruebirch.dk. Vi er altid klar til at hjælpe ♥