Perlesmykker | Køb Halskæder & armbånd med Perler | Rue Birch

Viser alle 7 resultater

Perler

NATURLIGE & ÆGTE FERSKVANDSPERLER

Hos Rue Birch finder du et særligt håndplukket udvalg af smykker med ægte hvide perler. Alle perler har sin helt egen naturlige unikke udseende med smukke organiske former.

Se hele udvalget af armbånd, halskæder, øreringe og ørestikker med flotte perler her på siden eller besøg vores fysiske butik i hjertet af Nykøbing Falster.

Her hos Rue Birch finder du den fine ‘Voyage’ smykke kollektion fra Jukserei. Kollektionen består af et ‘Voyage’ armbånd, halskæde samt ørestikker. Det er simple perle smykker med to størrelser ægte hvide ferskvandsperler i flotte naturlige og organiske former. Alle dele findes med lås i guld og sølv og håndlaves på et lille italiensk familie værksted. På låsen på den raffinerede Voyage Halskæde fra Jukserei finder du et lille symbolsk hjerte. En flot halskæde til gave, bryllup, konfirmation eller fødselsdag.

Den populære croissant kollektion fra Jukserei er også skabt i en perleudgave. Pearl Croissant fra Jukserei er en lille serie med armbånd og halskæde med hvide perler og den ikoniske croissant som vedhæng ved låsen i enten guld eller sterlingsølv. Herudover finder du også Capri som er en serie af armbånd som består af både perler samt små håndlavede guld eller sølv kugler.

Udforsk alle smykker her

VEDLIGEHOLDELSE AF ÆGTE PERLER

Hvordan skal du vedligeholde dine ægte perler? En ægte ferskvands perle er et organisk materiale som har levet i en musling. Perler har derfor godt af at blive brugt jævnligt og være i hudkontakt. Når man bærer perler er det vigtigt ikke at bære nogen former for kemi som eksempelvis parfume eller cremer. Disse kan indeholde skadelige stoffer som dine perler vil reagere på. Oftest vil overfladen blive mat og miste sit smukke perle skær. Du kan med fordel rense dine perler med en blød klud og gerne med lunkent vand. Når dine perler ikke er i brug anbefaler vi at du opbevarer dit smykke i en æske eller skrin gerne uden for sollys.

Har du yderliere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os her på Rue Birch på info@ruebirch.dk eller telefon 7777 4800.