Sko fra Lolo the Ballerina, Bisgaard m.fl. | Udforsk her | Ruebirch.dk

Viser 1–21 af 33 resultater

Sko

Hos Rue Birch finder du et særligt udvalg af sko fra Lola The Ballerina & Bisgaard. Sko, sandaler, loafers og ballerinaer med og ude hæl. Bestil online – vi sender alle hverdage eller besøg vores butik i hjertet af Nykøbing Falster. Her har du mulighed for at mærke og prøve de mange forskellige sko.

LOLO THE BALLERINA

Rue Birch er udvalgt som forhandler af de originale ‘Lolo the ballerina’. Dedikeret til ballerina sko har Barbara Giaclina siden 2006 skabt den mangfoldige kollektion af klassiske ballerinasko i mange farver. Barbara har skabt Lolo kollektionen med udgangspunkt i de to varianter ‘Volcano’ og ‘Capri’. Disse to modeller er henholdsvis lukket og tilsvarende åben i sin pasform. Som en nyhed har Barbara også skabt de tidløse ballerinaer med en lille hæl. Lolo Ballerinaer er håndlavet i Italien af de bedste skind materialer. De er bløde og behagelige og har alle ekstra støtte ved hælen.

Er din størrelse udsolgt eller har du en forespørgsel på en anden farve, bedes du kontakte os, så vi kan oprette en kundebestilling til dig. Skriv til Rue Birch på info@ruebirch.dk

Begynd din samling af Lolo ballerinaer her ♥

 

BISGAARD

Bisgaard er et dansk skobrand som skaber komfortable klassiske sko til både børn og kvinder. Hos Rue Birch finder du et særligt udvalg af de bedste modeller fra Bisgaard til kvinder. Vi håndplukker de udvalgte modeller, prøver og tester dem. Komfort og pasform vægtes højt når de flotte design skabes. Alle modeller er utrolig bløde og støtter din fod optimalt så de kan anvendes dagen lang.