Uldtøj | Bæredygtigt & Kvalitets Tøj til Kvinder | Rue Birch

Viser alle 20 resultater

Uld

NATURLIG & ANSVARLIG ULD

“Uld er en af mine absolutte favoritmaterialer. Jeg elsker den helt særlige varme og ikke mindst regulering som kun uld kan. Herudover er det selvrensende, kan repareres og benyttes som lag på lag. Du kan derfor altid finde et bredt udvalg af strik i min boutique i gode holdbare kvaliteter.” / Lise, Indehaver & kreativ ansvarlig for Rue Birch 

Uld findes i mange kvaliteter og sorteringer. Hos Rue Birch finder du særligt udsøgte uldkvaliteter og striktyper. Størstedelen af vores tøj med uld er helt ufarvet og derfor i naturens egne farver. Hos Rue Birch fører vi et bredt udvalg af bluser, kjoler, tørklæder med mere i luksuriøst strikket uld fra Aiayu, FUB, Gai-Lisva samt Rue de Tokyo.

PLEJE AF ULD

Uld er et nemt materiale at vedligeholde. Efter brug kan du i langt de fleste tilfælde blot lufttørre din bluse eller kjole. Ulden har selvrensende egenskaber. Skulle du få en plet på dit uldprodukt kan du altid håndvaske dit strikprodukt eller benytte et uldprogram. Under hvert produkt kan du læse mere mere om vedligeholdelse. Du er også velkommen til at læse vores blogindlæg om pleje af Aiayu uld.

Det finder du HER

Du er altid velkommen til at kontakte os skulle en vare eller størrelse være udsolgt. Vi vil gøre vores bedste for at skaffe din efterspurgte vare hjem.

I vores butik i hjertet af Nykøbing Falster kan du se og røre alle de flotte strik designs fra Aiayu, FUB, Gai-Lisva og Rue de Tokyo.

God fornøjelse ♥

Kh Lise