Økologisk sengetøj | 10 % rabat til nye kunder | RueBirch.dk

Viser 1–21 af 35 resultater

Sengetøj

Udsalg

ØKOLOGISK GOTS CERTIFICERET SENGETØJ

‘Aiayu Sleep’ er navnet på hele den store kollektion af sengetøj & tilhørende lagen fra Aiayu. Luksuriøst sengetøj & sengetæpper i enestående og vanedannende kvalitet. Her på siden finder du et meget stort udvalg af det luksuriøse og økologiske sengetøj fra Aiayu. Lækkert sengetøj i mange smukke farver og den velkendte åndbare kvalitet. Hos Rue Birch finder du både sengetøj til dobbeltdyne, sengetøj til almindelig dyne i 140 x 200 cm, sengetøj til dyne med ekstra længde i størrelsen 140 x 220 cm samt et økologisk lagen som passer til i farven. Find de populære sengesæt i sprød, blød og åndbar poplin bl.a. i farverne Ocean, Twillight, Cocoa, Ash, Shell, Pure Ecru, Tan, White samt ice.

ANSVARLIGT SKABT I CHETNA BOMULD

Det GOTS- certificerede økologiske sengetøj i bomuld er naturligt & skabt i 100 %  chetna bomuld som knitrer sprødt & svøber sig blødt om kroppen.

Det lette bomuldspoplin er et behageligt & åndbart materiale. Den smukke farve vil skabe ro & personlighed i soveværelset.

På dynebetrækket finder du et diskret AIAYU logo ved bunden.

Dynebetrækket lukkes med lynlås. Sættet inkluderer ligeledes et hovedpudebetræk med konvolutlukning. Hele sættet leveres i en genanvendelig stofpose.

De mange sengesæt passer til flere slags dyner. Du kan naturligvis få de mange sengesæt i standardmål 140×200 cm., men du kan også finde bl.a. dit nye sengetøj til dobbeltdyne her som måler 200×220 cm. eller det som hedder sengetøj ekstra længde som måler 140×220 cm.

Aiayu har skabt økologisk sengetøj i en helt særlig lækker og luksuriøs kvalitet. Det åndbare, sprøde og bløde materiale er som skabt til at hjælpe den gode nattesøvn på vej.

BESTIL ONLINE ELLER BESØG VORES BUTIK

Find dit nye sengetøj økologisk bomuld her hos Rue Birch. Hos Rue Birch sender vi dagligt bestillinger afsted og er lagerførende på alt sengetøj fra Aiayu. Har du brug for at se det flotte økologiske sengetøj og de mange farver er du meget velkommen til at besøge vores fysiske butik på Tværgade 6 i Nykøbing Falster.