Hårspænder | Køb et Bæredygtigt Hårspænde hos Rue Birch

Viser alle 11 resultater

Hårspænder

HÅRSPÆNDER I GULD

Hos Rue Birch fører vi et helt særligt udvalg af hårspænder i smykke kvalitet. Flotte håndlavede hår smykker skabt i Italien og England af enten genanvendt messing eller fra et lille familie værksted. Alle hårspænder skabes nænsomt i hånden. Der vil derfor altid være små forskellige på de mange forskellige hårspænder. Nogle hårspænder er i ren messing og andre er belagt med guld. Hos Rue Birch finder du bl.a. alle hårspænder fra Jukserei som er et dansk-tysk smykke brand. Du finder både et rundt guld hårspænde kaldet ‘Tube’, et klassisk guld hårspændet kaldet ‘Bow’ samt et langt guld hårspændet kaldet ‘Bridge’. Har du kort hår kan vi anbefale de lille guld hårspænde kaldet ‘Lupe’. Dette hårspænde har et fladt design og kan både samle hele håret, men også blot bruges til at ‘fjerne’ pandehåret. Vi anbefaler Bow og Bridge til det lange hår. Her på vores online shop kan du se flere inspirerende billeder og måder at sætte dit hår op med et klassisk guld hårspænde. Med disse flotte spænder til håret kan du nemt få håret væk fra ansigtet og style dit hår smukt. Flot hårpynt til både hverdag og fest og som er nemt at bruge og kan bruges på mange forskellige måder.

Alle hårspænder fra Ruebirch.dk leveres i en flot genanvendelig stof gavepose. Til alle guld hårspænder vedlægges et lille skriv om materialet i posen. Er dit hårspænde en gave tilbyder vi 30 fuld returret samt gaveindpakning af din gave.

FRANSK HÅRSPÆNDE | GENANVENDT MESSING

Vores mest populære hårspænde er vores hair pin sæt i genanvendt messing som købes i en flot guld farve. Med tiden patinerer hårspændet flot ved brug til en mere brunlig nuance. Hårspændet kan nemt pudses op. Læs blot videre – dette kommer vi til.

Rue Birch fører som den eneste i Danmark dette særlige hårspænde som er skabt i ansvarligt og genanvendt messing. Hårspænde sættet består af to dele, nemlig den runde ring samt selve hår pinden som føres igennem håret. Nogle vælger kun at bruge selve pinden, mens andre bruger ringen som ekstra støtte og holdbarhed. Den nemmeste måde at bruge hårspændet på er at lave en lille knold, som du kommer ringen udover. Herefter kan du føre pinden igennem for en flot autentisk og personlig frisure. Dette franske hårspænde er 100 % håndlavet på et lille engelsk værksted og findes i 3 størrelser. Pinden i størrelse small og medium er ens. Her er det ringen der er forskel på. Har du meget langt, tykt og evt. krøllet hår anbefaler vi dette hårspænde med guld udtryk i størrelse large.

HVORDAN RENSER OG VEDLIGEHOLDERER JEG MIT HÅRSPÆNDE?

Med tiden vil dette hårspænde som sagt patinere smukt ved brug til en mere brunlig farve. Ønsker du ikke dette kan du nemt pudse dit hårspænde i messing op igen. Tag blot lidt citronsaft og kom på en vat rondel. Tilsæt lidt groft salt og lad saltet skrubbe på metallet. Du kan gnide dit hårspænde flot igen med denne nemme syre. Husk at skylle meget grundigt efter med vand, da syren ellers vil fortsætte med at ‘æde’ sig ind i metallet. Dette er en nem måde at vedligeholde sit hårspænde på og foregår altid på eget ansvar. Ønsker du hjælp til dette kan du indlevere det i vores butik.

Se mange flere billeder til inspiration online eller besøg vores fysiske butik i hjertet af Nykøbing Falster for at prøve det fine hårspænde. Hårspændet leveres i en flot og genanvendelig gavepose i eco kvalitet. Ønsker du at få pakket dit hårspænde ind til gave markerer du blot i feltet ‘gaveindpakning’. Har har du også mulighed for at tilføre en personlig hilsen. Rue Birch har 30 dages fuld returret og du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning på mail info@ruebirch.dk eller 77774800.

SÅDAN BRUGER DU DIT NYE GULD HÅRSPÆNDE

Der er mange måder at bruge et klassisk hårspænde på. Har du glat hår anbefaler vi ved brug af hårspænder, at du giver dit hår lidt kunstig struktur ved hjælp af et stylingprodukt. Dette kan være saltvandsspray, voks eller lignende. Du kan prøve dig frem med hvad du har derhjemme, det vigtigste er at det giver dit hår noget tørhed og ikke fedter.

Vi hører mange eksempler fra vores kunder på hvordan de forskellige spænder anvendes. Har man glat hår kan man bruge en lille gennemsigtig elastik under og samler sit hår i hestehale. Herefter sættes hårspændet på og fungerer som et hår smykke.

Har du hår med struktur og krøller sidder spænder som udgangspunkt altid godt fast. Du kan vælge at samle hele eller dele af dit hår. Nogle bruger det også blot på siden til at fjerne pandehåret fra ansigtet.

Alle hårspænder er som udgangspunkt nemme at bruge og yderst anvendelige. Det er en super fin måde at style sit hår og give dit look mere personlighed. Vores hårspænder er et af vores absolut bedst solgte produkter – vi og mange kunder kan kun give det flotte hår spænder den varmeste anbefaling. Husk du altid er velkommen til at kontakte os for spørgsmål.