Perlesmykker | Køb Halskæder & armbånd med Perler | Rue Birch

Viser alle 7 resultater

Perlesmykker

Hos Rue Birch finder du et håndplukket udvalg af elegante perlesmykker. Alle smykker er skabt med ægte ferskvandsperler med sin naturlige og organiske form, som giver dem sit unikke udseende. Dette gør hvert eneste smykke til noget ganske særligt. Se hele vores udvalg af halskæder, armbånd, øreringe og ørestikker med smukke perler her på siden, eller kom på besøg i vores fysiske butik i hjertet af Nykøbing Falster.

ELEGANTE HALSKÆDER MED PERLER

Hos Rue Birch sælger vi tidløse halskæder med smukke hvide perler. De organiske former giver smykkerne et naturligt og unikt look, som egner sig til enhver anledning. Du finder både guldhalskæder, halskæder med små perler og halskæder med varierende perlestørrelse, som netop giver dem sit organiske og unikke udtryk. 

En perlehalskæde er et elegant og tidløst smykke, som udstråler en subtil luksus. Det er smykker, som holder i mange år og aldrig går af mode. Som arvestykke kan det gå videre i generationer og bære en fin historie med sig. 

UNIKKE ARMBÅND MED PERLER

Vi sælger også et udvalg af smukke armbånd med perler. Med sit klassiske og eksklusive udtryk tilfører de tynde armbånd med perler et elegant løft til ethvert outfit. Du finder både fine guldarmbånd med perler og sølvarmbånd med perler. 

Flere af perlearmbåndene har et lille hjerte i guld ved låsen, som er en fin detalje , der gør armbåndet ekstra særligt. De smukke armbånd med små perler egner sig både til hverdag og fest og vil få dig til at føle dig ekstra godt klædt på. 

VOYAGE PERLESMYKKER FRA JUKSEREI

Her på siden finder du den fine Voyage smykkekollektion fra Jukserei. Vi forhandler både halskæder, armbånd og ørestikker med de smukke, hvide perler. Perlesmykkerne er håndlavede på et italiensk familieværksted, hvor de nøje udvalgte perler gør hvert eneste smykke til noget helt særligt. 

Den klassiske guldhalskæde med perler fra Jukserei har også et fint lille hjerte i guld ved låsen. Det lille guldhjerte giver halskæden en symbolsk værdi, som gør den velegnet som gave til en, du holder af. 

PEARL CROISSANT FRA JUKSEREI

Pearl Croissant fra Jukserei er en lille serie bestående af armbånd og halskæde med hvide perler og et ikonisk croissant vedhæng. Det lille croissant vedhæng tilfører et moderne twist til de ellers meget klassiske og elegante perlesmykker. 

På armbåndet finder du det lille vedhæng ved låsen, mens resten af armbåndet består af de klassiske perler. På halskæden er croissant vedhænget placeret i halskædens midte omgivet af de fine hvide ferskvandsperler. Vi kan særligt anbefale de flotte perle smykker fra danske Jukserei til studenter, 18 års fødselsdag eller til konfirmanden. 

PERLESMYKKER FRA FRANSKE LOUISE DAMAS

På et lille værksted i Paris skaber Louise Damas alle sine smykker. Kollektionen ‘Lise’ består af både øreringe og halskæder med smukke perler. Mellem de naturlige perler findes små guldkugler som er skabt ud fra en afstøbning af en ferskvandsperle. Dette giver den flotte halskæde og øreringe et helt særligt unikt særpræg. Perlekollektionen ‘Lise’ fra Louise Damas leveres i den smukkeste gaveæske med silkestrop. Disse perlesmykker er særligt velegnet til en kommende brud, konfirmand eller som mors dag gave grundet den særlige elegance og tidsløshed som designet udstråler. 

VEDLIGEHOLDELSE AF ÆGTE PERLESMYKKER

En ægte ferskvandsperle er et organisk materiale, som har levet i en musling. Det naturlige materiale, som perlerne er, holder sig bedst ved at blive brugt og være i hudkontakt. 

Hvis man vil passe godt på sine perlesmykker, er det vigtigt, at de ikke kommer i kontakt med kemi, for eksempel i form af parfume eller cremer. De kemiske stoffer kan have en skadelig effekt på de naturlige perler, som vil miste sit ellers smukke skær.

 Vil du rense perlesmykkerne, kan du gøre det med en blød klud og lunkent vand. Når de ikke er i brug, bør de opbevares i en æske eller i et skrin. Det er desuden vigtigt, at smykkerne ikke kommer i kontakt med direkte sollys.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@ruebirch.dk eller telefonnummer 77 77 48 00.