Rue de Tokyo Kjoler | Se vores populære udvalg her

Viser alle 5 resultater

Rue de Tokyo kjoler

Nyder du også at hoppe i en fin og behagelig kjole til dagligt? Så er Rue de Tokyo et brand, som er værd at kigge nærmere på. Her på siden finder du vores sortiment af kjoler fra Rue de Tokyo, som alle kommer i et klassisk design og en kvalitet så god, så du kan benytte kjolen igen og igen. 

Alle kjoler her på siden har et tidløst design, men alligevel udstyret med detaljer og kendetegn, som gør kjolerne til deres helt egne. Dyk ned i både kortærmede og langærmede kjoler, alle i luftige og åndbare kvaliteter.

Lette og luftige kjoler fra Rue de Tokyo

Kjolerne fra Rue de Tokyo passer til enhver sæson. Du kan sammensætte med nylonstrømper eller et par bukser i vintermånederne og bruge kjolen, som den er, om sommeren. Du kan også sagtens supplere kjolerne med en sweater på dage, hvor det er ekstra koldt. 

Fælles for alle kjolerne er, at de er designet i afdæmpede og naturlige farver, som vil gøre sig godt i enhver garderobe. Enkelte varianter er udstyret med et roligt mønster, som bidrager med lidt ekstra spil til kjolen. Gå på opdagelse i de lange kjoler, og find din næste favorit. 

Kjoler i lækre kvaliteter og flotte mønstre

Hos Rue Birch har det stor værdi for os at vælge brands, hvor produkterne er produceret i ansvarlige og certificerede tekstiler i højeste kvalitet. Rue de Tokyo designer kjoler i luksuriøse og holdbare naturmaterialer. Designet er tidsløst med æstetiske snit som deres særpræg. 

Rue de Tokyo er et af de mærker, som vi har håndplukket her hos Rue Birch. Har du lyst til at se nærmere på det danske brand, er du altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik i hjertet af Nykøbing Falster.