Borddækning | Bæredygtige & Eksklusive Produkter | Rue Birch

Viser 1–21 af 90 resultater

Bord dæk dig

BORD DÆK DIG

At samles med dine kære, nærhed, god mad & hygge har altid været et af de væsentligste årsager til at jeg startede Rue Birch. At omgive sig med flot langtidsholdbart og personligt design, hvor man nyder at dække op og glæder sig til den forestående kommensammen. At glæde sine kære ved at have gjort sig umage både med hyggelig mad og stemning. I en travl hverdag indrømmer jeg at det desværre er alt for sjældent jeg får prioriteret dette. Jeg glæder mig dog over når jeg en enkelt hverdag tager tidligt fri eller holder særlig søndagsmiddag. Det er de små ting der tæller og der skal faktisk ikke så meget til.

Her på siden kan du finde et helt særligt og nøje udvalg af duge, servietter og dækkeservietter fra bl.a. Libeco, lokal keramik fra Kristine Vedel Adeltoft samt dansk hånddrejet keramik fra Julie Damhus, Rikke Mangelsen m.fl.

Du finder også en masse andet tilbehør som eks. salatbestik fra Skagerak, glas fra Frama, kander fra Anna von Lipa og meget mere.

Du er altid velkommen til at kontakte os for vedledning, bestilling af varer eller lignende. Vi står klar til at hjælpe.

God fornøjelse med de små øjeblikke ♥

Kh Lise, Kreativ Ansvarlig & indehaver af Rue Birch