AIAYU REPARATIONSSERVICE & PLEJE AF ULD - RUE BIRCH

aiayu – made to last

Vi får ofte spørgsmål på hvordan du vedligeholder og plejer din nye strik og uldbluse fra Aiayu. Vi har derfor skabt denne guide til vask, pleje & reparation af uld fra Aiayu.Investér i din garderobe med en strik fra Aiayu tøj – Luksuriøs vedvarende uld som i sandhed er Made to Last

SÅDAN VASKER DU DIT ULD TØJ FRA AIAYU

Hvad enten det er en bluse, cardigan eller vest i uld fra Aiayu er den skabt med naturens eget rene og naturlige uld, ofte i et helt ufarvet garn. Aiayu skaber strik hvor kun de mest luksuriøse og holdbare striktyper anvendes. Uld stammer fra dyr – det kan være fra et får, en lama, alpaca, ged eller en yak okse. Disse dyr taber fra naturens side deres pels i årets varme måneder. Den rene uld stammer derfor fra et dyr som fra naturens side vedligeholder sig selv. Uldfiberen er derfor selvrensende, hvis den vel at mærke ikke beskadiges ved forkert vask. I langt de fleste tilfælde vil frisk luft være nok & gøre din strik frisk igen. Den luksuriøse uld er derfor som udgangspunkt et bæredygtigt materiale, da det kræver mindre vedligeholdelse end andre materialer.

GUIDE TIL VASK AF ULD

→ No.1: Hæng dit uldtøj ud i den friske luft en times tid eller mere.

→ No. 2: Får du en plet på dit uldtøj, forsøg straks at skylle pletten forsigtigt væk under lidt lunkent vand. Det er meget vigtigt at ulden ikke ligges i blød i længere tid i vand eller vrides.

→ No. 3: Har du alligevel brug for at vaske dit uldprodukt, anbefales håndvask ved 30 grader med et uldvaskemiddel af høj kvalitet. Læg produktet kortvarig i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for det ligger fladt, når det skal tørre.

→ No. 4: Har du en vaskemaskine med et skåne uldprogram kan du anvende denne. Dette er på eget ansvar da Aiayu ikke kan garantere for individuelle vaskemaskiner og programmer. Benyt altid et særligt uldvaskemiddel, da dette vaskemiddel vil bevare uldens selvrensende egenskaber.

→ No. 5 Husk altid at hænge dit uldtøj til tørre med det samme og gerne fladt så ulden ikke strækker sig.

REPARATION AF DIT AIAYU TØJ

Repair – Reuse – Reduce

Aiayu har altid gået forrest når det kommer til langtidsholdbar og cirkulært design.At få en Aiayu strik i sin garderobe er som at investere i din påklædning i mange år frem.

Den bløde uld i de fine kvaliteter kan holde dig varm og præsentabel igennem mange sæsoner og situationer. Den rene uld kan sagtens komme til at fnuldre lidt igennem varigt brug. Her kan du altid nemt løbende bruge dine fingre og forsigtig nulre de små uldtotter væk hvis de opstår. På denne måde vedligeholder du din strik på en skånsom og vedvarende måde.

Skulle du komme i en situation hvor et hul er skabt i din strik, er det muligt at få din bluse, cardigan eller uldvest repareret igennem Aiayu. Langt langt de fleste strikkede designs fra Aiayu kan reparreres, så du kan nyde din strik igen og igen. Aiayu har en enestående syerske som kender de mange flotte strikdesign og som på bedste vis reparerer din strik. Denne service gælder 5 år fra købsdato. Aiayu tager forhold for enkelte skader samt tidligere reparationer.

Kontakt os venligst for forespørgsel vedr. dette på mail eller besøg os i vores butik i Nykøbing Falster for vejledning vedr. en eventuel reparation, fragt og tid.